Näin saat aikaan luonnollisen meikin

Luonnollisesti.

Joskus luonnollisen meikin aikaan saaminen voi olla todella vaikeaa. Toiveena olisi pohjameikki, joka on tarpeeksi peittävä, mutta samalla huomaamaton. Haluamme myös hieman väriä poskiin, mutta emme silti halua näyttää liian meikatuilta. Tavoittelemme korostettuja kulmakarvoja, mutta vältämme ehdottomasti 2000-luvulta tuttuja viivakulmia. Siksi olemmekin nyt koonneet meikkirutiinin Lancômelta, joka auttaa sinua saavuttamaan luonnollisen näköisen meikin. Löydät vinikkimme alta.

Juuri nyt saat 20% alennusta kaikista Lancôme-meikkituotteista. Tarjous on voimassa 2.2. asti.


Luonnollinen pohja.

Aloita meikkivoiteesta. Me suosittelemme Skin Feels Good -meikkivoidetta, jonka lopputulos on peittävä ja samalla hehkuva. Piilota sitten tummat silmänaluset Effacernes Concealer -peitevoiteella. Tuotteessa on voidemainen koostumus, joka tarjoaa pitkäkestoisen, keskivahvan peittävyyden. Lisää lopuksi Long Time No Shine Setting Powder ja sinulla on valmis pohja, joka kestää koko päivän.


Hieman väriä ja hohtoa.

Mikset viimeistelisi meikkiä lisäämällä hieman väriä poskiin? Blush Subtil tulee 7 eri sävyssä, jotka on suunniteltu sopimaan kaikille erilaisille ihonväreille. Voit tottakai lisätä myös hieman hohtoa Custom Glow Drops -tipoilla. Levitä tuote, kuten levittäisit highlighterin tai sekoita se meikkivoiteeseen saadaksesi ihanan hehkun koko kasvoille.


Korostetut kulmakarvat.

Sitten on aika keskittyä kulmakarvoihin. Tähän suosittelemme Brow Define & Fill -kulmakynää, jossa on mukana harja, ja jonka avulla saat korostetut ja tarkat kulmakarvat. Jatka sitten ripisivärillä, esimerkiksi suositulla Hypnose mascaralla. Lopuksi suihkuta Fix It Forget It Setting Spray kasvoille ja meikkisi kestää koko päivän.

Osta meikkirutiini.

Suodatin
7 tuotetta
Lancôme Hypnose Mascara
Extra Black 011 02 Brown 01 Black 03 Bleu
Lancôme Hypnose Mascara

29.90 € Ov-hinta 

0
Lancôme Blush Subtil
Lancôme Blush Subtil

39.90 € Ov-hinta 

0
Lancôme Long Time No Shine Setting Powder
Translucent
Lancôme Fix it Forget it Setting Spray
Lancôme Brow Define & Fill Pencil
01 02 06 04 03
Lancôme Brow Define & Fill Pencil

23.90 € Ov-hinta 

0
Lancôme Skin Feels Good Foundation
Lancôme Skin Feels Good Foundation

31.90 € Ov-hinta 

1
Lancôme Effacernes Concealer
02 Beige Sable 03 Beige Ambre 04 Beige Rosé 05 Beige Caramel
Lancôme Effacernes Concealer

31.90 € Ov-hinta 

0

Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa. Lue lisää > >