Näin saat ihoon lisää hehkua

Kimalteleva uutuus.

Suosikkimerkkimme anti-age-kategoriassa, Helena Rubinstein, on lanseerannut uuden tuotteen, johon olemme jo ehtineet ihastua. Paljastaaksemme hieman, mistä on kyse, (alta löydät tietenkin koko tarinan...) on Prodigy Cell Glow -sarja saanut täydennystä. Kuten sarjan muut tuotteet, sisältää tämä uutuus niin ikään alppitähteä, joka vaikuttaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteessa on myöskin monia muita ihania ominaisuuksia, joista uskomme sinunkin pitävän. Lue lisää alta ja ihastu.


Miten se toimii?

Oletko kyllästynyt suojakerrointa sisältäviin paksuihin rasvoihin, jotka jättävät ihon tahmeaksi käytön jälkeen? Nyheten Prodigy Cell Glow UV Rose Base ei aiheuta tätä ongelmaa. Tämä pohjustusvoide Helena Rubinsteinilta sisältää samaa antioksidanttirikasta alppitähden uutetta, jota löydät muistakin Cell Glow -tuotteista, mutta tämä tuote suojaa samalla myös UVA- ja UVB-säteitä sekä oksidatiivista stressiä vastaan. Tuote sopii täydellisesti arkeen, koska se suojaa ihoa auringolta suojakertoimella SPF 50. Kaiken tämän lisäksi on tuotteen heleä vaaleanpunainen koostumus höyhenenkevyt iholla.


Miten sitä käytetään?

Tie heleään hehkuun alkaa seerumista. Tällä potentilla seerumilla on hieman tavallista seerumia paksumpi koostumus, joka saa aikaan täyteläisemmän, kimmoisamman ja hehkuvamman ihon. Jatka sitten kosteusvoiteella, joka sekin vaikuttaa ikääntymisen merkkejä vastaan ja jättää jälkeensä eloisamman ja nuorekkaamman ihon. Silmävoiteen avulla pääset eroon myös tummista silmänalusista ja silmäpusseista. Seuraavaksi, ennen meikkivoiteen levittämistä on uutuustuotteen vuoro, jonka jälkeen voit levittää iholle esimerkiksi Skin Tint -meikkivoiteen, joka on kevyt ja hoitava meikkivoide. Myös meikkivoide sisältää samoja hoitavia ainesosia kuin muut Cell Glow -tuotteet.

Tutustu Cell Glow -sarjaan Helena Rubinsteinilta.

Suodatin
6 tuotetta
Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Concentrate (30ml) Y
Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Concentrate (30ml)

153.90 € 211.90 € Ov-hinta 

0
Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Skin Tint
Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Skin Tint

95.90 € 117.90 € 117.90 € Ov-hinta 

0
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Radiant Cream (50ml) Y
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Concentrate (50ml) Y
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Eyecream (15ml) Y
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Eyecream (15ml)

114 € 152.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄