Nopea ja yksinkertainen ihonhoitorutiini

Yksinkertaisia ratkaisuja ihonhoitoon.

Rajojen rikkominen on osa Lixirskin-brändin filosofiaa - ihonhoitoa, joka luo omat sääntönsä. Kamppailetko useiden eri tuotteiden kanssa, joita käytät erikseen targetoimaan kasvojen eri alueita? Liian monen erilaisen aktiivisen ainesosan sekoittaminen ei ole iholle hyödyksi vaan saa enemmänkin aikaan väsyneen ja ylikuormitetun ihon. Sama koskee usean eri ihonhoitotuotteen kerrostamista päällekäin, mikä voi itse asiassa aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä, kun vääränlaiset yhdistelmät aineosia pääsevät vaikuttamaan keskenään. Näihin ongelmiin Lixirskin haluaa antaa vastauksen. Jos haluat tietää tarkemmin, mihin Lixirskinin filosofia perustuu, lue lisää tästä innovatiivisesta merkistä, joka nyt kuuluu Bangerheadin valikoimaan.


Hyvinvoiva iho, yksinkertaisesti.

Kun käytät Lixirskin-tuotteita, voit unohtaa pitkän, monivaiheisen ihonhoitorutiinin. Eikö olisi ihanaa saada rutiini, joka on sekä nopea että tarjoaa nopeita tuloksia? Lixirskin-trio, joka koostuu Universal Emulsion, Vitamin C Paste ja Electrogel Cleanser -tuotteista on tällainen. Rutiini sopii kaikille ihotyypeille, kaiken ikäisille ja sekä kasvoille, silmien ympäryksille, dekolteelle että käsille. Hyvinvoiva iho kaikkialla, yksinkertaisesti.


Miten sitä käytetään?

Universal Emulsion suojaa vapailta radikaaleilta ja kosteuttaa ihoa. Vitamin C Paste ehkäisee ihon väsymystä ja elottomuutta sekä tarjoaa luonnollisen aurinkosuojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Nämä kaksi tuotetta luovat täydellisen päivärutiinin. Iltaisin voit vaihtaa viimeksi mainitun Electrogel Cleanser -tuotteeseen. Tämä puhdistustuote poistaa meikin tehokkaasti ja uudistaa ihosi uuteen päivään.


Täydennystä rutiineihin.

Jos sinulla on vaikeampia iho-ongelmia, suosittelemme testaamaan yllä mainittujen Night Switches -sarjan tuotteita. Nämä tuotteet on tarkoitettu iltakäyttöön, sekoitettavaksi Universal Emulsion -voiteen sekaan. Ajatus on, että voit vaihdella näitä tuotteita keskenään. Yhdellä viikolla voit käyttää lipidejä ja toisella viikolla PHA-happoa. Eri tuotteiden välissä suositellaan kuitenkin aina viikon taukoa..


Yhdistele näitä.

Jottei mikään jää epäselväksi, selitämme, miten rutiini toimii. Jos haluat ehkäistä ikääntymisen merkkejä, käytä PHA-liuosta 2 viikon ajan, pidä 1 viikon tauko ja käytä sen jälkeen retinol-liuosta 4 viikon ajan ja pidä 1 viikon tauko, jne. Jos ongelmanasi on akne ja laajentuneet huokoset käytä BHA-liuosta 3 viikkoa, pidä lepoviikko, retinolia 4 viikkoa ja jälleen 1 viikon tauko. Hilseilevälle ja ärtyneelle iholle voit samaan tapaa vuorotella PHA-liuosta ja lipidejä.

Tutustu Lixirskin-tuotteisiin.

Suodatin
7 tuotetta
Lixirskin Night Switch PHA/AHA 10% (15ml) Y
Lixirskin Night Switch PHA/AHA 10% (15ml)

23.90 € 23.90 € Ov-hinta 

0
Lixirskin Good Skin Day Shaker (15ml) Y
Lixirskin Good Skin Day Shaker (15ml)

41.90 € 41.90 € Ov-hinta 

0
Lixirskin Soft Clay Rubber (60ml) Y
Lixirskin Soft Clay Rubber (60ml)

31.90 € 31.90 € Ov-hinta 

0
Lixirskin Night Switch Retinol 1% (15ml) Y
Lixirskin Night Switch Retinol 1% (15ml)

34.90 € 34.90 € Ov-hinta 

0
Lixirskin Electrogel Cleanser (100ml) Y
Lixirskin Electrogel Cleanser (100ml)

28.90 € 28.90 € Ov-hinta 

0
Lixirskin Night Switch Essential Lipids (15ml) Y
Lixirskin Night Switch Essential Lipids (15ml)

27.90 € 27.90 € Ov-hinta 

0
Lixirskin Universal Emulsion
50ml 100ml
Y
Lixirskin Universal Emulsion

alk.32.90 € alk.32.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄