NUXE Hapot ihonhoidossa kesällä

Vastaus on aina aurinkosuoja.

Käytätkö ihonhoidossasi happoa ja olet epävarma, kuinka hyväksi aurinko on tälle yhdistelmälle? Hapot tekevät ihostasi herkemmän, joka saattaa johtaa auringon aiheuttamiin ihovaurioihin. Ratkaisu on tosin yksinkertainen. Nimittäin UV-suoja. Jos olet lähdössä aurinkolomalle, jossa vietät pitkiä päiviä auringossa, suosittelemme varmuuden vuoksi välttämään hetken ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät happoja. Muista lopettaa tuotteiden käyttö ajoissa ennen kuin ihosi altistuu auringolle pitkiä aikoja, jotta ihosi ehtii löytää taas tasapainonsa. Listasimme muutaman vinkin koskien happoja, aurinkosuojaa ja auringolle altistumista.


Altistuminen auringolle.

Aina tulisi välttyä auringolle altistumista päivän kuumimpaan aikaan, mutta joskus sitä päätyy rannalle kuitenkin jostain kummallisesta syystä. Näissä tilanteissa on hyvä jättää hapot pois ihonhoitorutiinistasi välttyäksesi auringon aiheuttamilta vaurioilta, kuten pigmentoitumiselta. Vältä vahvempia happoja, kuten retinolia, kokonaan.


Aurinkosuoja.

Happojen käyttö arkena ei kuitenkaan ole mikään ongelma, kunhan muistat korkean aurinkosuojan. Suosittelemme SPF50-suojakerrointa, äläkä pihistele aurinkosuojan kanssa. Muista myös lisätä aurinkosuojaa päivän aikana, koska suojaus saattaa laskea muutaman tunnin jälkeen. Ei siis huonompi idea sujauttaa yhtä aurinkosuojaa laukkuun, jotta se kulkee aina mukana.


Hapot.

Ehkä et ollut ajatellut happojen käyttöä ihonhoidossa sen enempää ennen kuin toimme sen esille, joten haluamme vinkata myös muutamasta haposta, jotka ovat erityisen hyviä näin kesällä. Hyaluronihappo on todellinen tehokosteuttaja ja auttaa ihoa säilyttämään kosteuden. Myös niasiiniamidi ja salisyylihappo ovat mainioita valintoja kesällä, ne vaikuttavat puhdistavasti ja ihohuokosia pienentävästi.

Suosikkimme auringossa.

Suodatin
Tuotesarja
Sulje ja näytä tuotteet
Hinta
20 - 29.9 €
Sulje ja näytä tuotteet
1 tuotetta
NUXE Sun Melting Cream Face SPF50 (50ml)
NUXE Sun Melting Cream Face SPF50 (50ml)

17.52 € 21.90 € Ov-hinta 

0

Budbee toimittaa tilauksesi kotiovelle pääkaupunkiseudulla. Lue lisää > >