NUXE Parhaat aurinkopuuterit

Lämmin, päivettynyt kevätlook.

Kevät on täällä! On siis aika kaivaa aurinkopuuteri esiin ja tuoda kevät myös kasvoille päivettyneen meikkilookin muodossa. Mikään ei tuo yhtä paljon aurinkoista tunnelmaa meikkiin kuin hyvä, hehkuva bronzer. Siksi haluammekin antaa nyt parhaat vinkkimme meidän suosikki aurinkopuutereistamme. Jos siis kaipaat uutta aurinkopuuteria kevätmeikkiisi, lue parhaat vinkkimme alta. Löytyykö näistä sinullekin uusi suosikki?


Rakastettu puuteri.

Onko aurinkopuuteri kenties sinulle vielä tuntematon meikkituote? Saatat silti olla jossain vaiheessa törmännyt Bahama Mama -tuotteeseen theBalmilta. Tämä on nimittäin ikoninen suosikkituote, joka löytyy monen meikkipussista ja me ymmärrämme miksi. Mattapintainen koostumus tuo kasvoillesi kauniin päivettyneen lookin näyttämättä oranssilta. Lopputulos on luonnollisen hehkuva.


Pehmeämpi vaihtoehto.

Physicians Formula on aiemmin ollut saatavilla vain Atlantin toisella puolella, mutta nyt se on saapunut myös meille. Murumburu Butter Bronzer on jo vuosien ajan kerännyt kehuja erinomaisena aurinkopuuterina, jonka pehmeä, voidemainen koostumus sulautuu ihoon välittömästi levitettäessä. Tämä sopii sinulle, jos kaipaat extrahehkuvaa lopputulosta. Plussaa myös ihanasta trooppisesta tuoksusta.


Nestemäistä hehkua.

Ei pidä unohtaa, että bronzerin saa puuterin lisäksi myös nestemäisessä muodossa. Tässä kategoriassa suosikkimme on Lumenen Watercolor Bronzer. Täydellinen tuote sinulle, joka kaipaat pienen kosketuksen päivettynyttä hehkua, joka näyttää luonnolliselta. Tällä tuotteella on sitä paitsi hoitavia vaikutuksia ihoon, sillä se muun muassa kosteuttaa tehokkaasti.

Löydä oma bronzer-suosikkisi.

Suodatin
Tuotesarja
Sulje ja näytä tuotteet
Hinta
30 - 39.9 €
Sulje ja näytä tuotteet
1 tuotetta
NUXE Compact Bronzing Powder (25g)
NUXE Compact Bronzing Powder (25g)

34.11 € 35.90 € Ov-hinta 

1

Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa. Lue lisää > >