Editor's choice / Olaplex

Olaplex

Supersuosittu hiustenhoitokuuri..

Olet ehkä kuullut Olaplex-hiustenhoitosarjasta, mutta tiedätkö todella mistä on kyse? Päätimme käyttää tilaisuuden hyödyksemme ja listasimme pähkinänkuoressa, mikä tekee Olaplex -hiustenhoitosarjasta uniikin ja älyttömän suositun. Lue lisää Olaplexin ainutlaatuisesta teknologiasta ja klikkaa koko sarja kotiin - mukaan lukien tehouutuus Olaplex No.6 Bond Smoother. Hiuksesi kiittävät!


Mikä on Olaplex?

Periaatteessa tiedät mistä on kyse, mutta Olaplex ei täysin avaudu? Tuotteet, kuten Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoito, sisältävät Olaplexin ainutlaatuisen patentoidun ainesosan, joka korjaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia. Tehohoitoa voi käyttää sekä kampaamoissa että kotona kampaamokäyntien välissä.Kuinka Olaplex toimii?

Salaisuus Olaplexin menestyksen takana on tuotteiden kyky vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin. Kuten tiedämme, hiukset saavat osakseen paljon kulutusta, kun värjäämme, vaalennamme ja käsittelemme hiuksiamme. Olaplexin ainutlaatuinen koostumus suojaa, vahvistaa ja korjaa jokaista hiusta palauttaen kemiallisten käsittelyiden vaurioittamien hiusten kunnon.


Uusi suosikki?

Olaplex can do no wrong! Jokaisesta julkaistusta tuotteesta on tullut menestys, ja nyt sarja saa jälleen jatkoa. Olaplex No.6 Bond Smoother on hiuksiin jätettävä voide, jonka ansiosta voit sanoa hyvästit pörröisille hiuksille. Tietenkin voide myös hoitaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksiasi. Löydät tämän mahtavan uutuuden Bangerheadilta.

Olaplex.

Suodatin
4 tuotetta

-20-30% valikoimasta hiustenhoitotuotteita Paina tästä