Olay Total Effects Make Up Remover for Face and Eyes  ryhmässä Ihonhoito / Kasvojen puhdistus / Meikinpoistoaineet at Bangerhead.fi (B029499)
Olay Total Effects Make Up Remover for Face and Eyes

Olay
Olay Total Effects Make Up Remover for Face and Eyes

8.40 / 7.98
Määrä: 
Vain muutama jäljellä

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3–5 arkipäivää

Tuotetiedot: B029499

Total Effects Makeup Remover kasvoille ja silmille joka on ravitseva puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja meikkiä, ( ei vedenpitävää ripsiväriä). Puhdistus yhdistyyy Total Effects Ravitseva anti-aging tehokkaaseen puhdistukseen.

Total Effects Makeup Remover on 7 anti-age -vaikutus. Se on kehitetty naisille, jotka haluavat anti-aging-tuotteelta muutakin kuin vain kosteuttavaa vaikutusta. Elävöittää kelmeää ihoa antaen sille ihanan, raikkaan heleyden. Tasoittaa ihon värisävyä tekemällä siitä tasaisemman. Pehmentää kuivaa ihoa. Säilyttää ihon luonnollisen kosteuden antaen sille kiinteämmän ulkonäön. Tasoittaa pieniä juonteita ja ryppyjä. Pienentää suurien ihohuokosten näkyvyyttä. Vähentää näkyvästi ihon pigmenttiläikkiä.

Käyttö: Levitä aamuisin hyvin puhdistetuille kasvojen ja kaulan alueille. on 7 anti-age -vaikutusta. Se on kehitetty naisille, jotka haluavat anti-aging-tuotteelta muutakin kuin vain kosteuttavaa vaikutusta. Elävöittää valjutuntunutta ihoa antaen sille ihanan, raikkaan heleyden. Tasoittaa ihon värisävyä tekemällä siitä tasaisemman. Pehmentää kuivaa ihoa. Säilyttää ihon luonnollisen kosteuden antaen sille kiinteämmän ulkonäön. Tasoittaa pieniä juonteita ja ryppyjä. Pienentää suurien ihohuokosten näkyvyyttä. Vähentää näkyvästi ihon pigmenttiläikkiä. Käyttö: Puhdista veden kanssa pehmein liikkein joka aamu ja ilta.

:Normaali
Koko:125ml
OlayLisää tuotemerkiltä Olay
Käyttö

Ainesosat

Magazine-artikkeleita aiheesta (
)

Tuotearvostelut ()

Kirjoita tuotearvostelu
Anna arviosi
Näytä lisää

Viimeksi näytetyt tuotteet