Ole Henriksen Parhaat pohjustusvoiteet

Primetime.

Luo meikillesi tasainen pohja ja pidennä samalla meikin kestävyyttä. Miten? Pohjustusvoiteen avulla tietenkin. Alta löydät vinkkimme pohjustusvoiteisiin, jotka pitävät meikkisi paikoillaan ja luovat tasaisen lopputuloksen. Näissä suosikkituotteissa on muitakin hyviä ominaisuuksia, jotka saattavat yllättää.


Mattapintainen lopputulos.

Unelmoitko pohjustusvoiteesta, joka imee itseensä ylimääräisen öljyn iholta ja pitää ihon mattapintaisena koko päivän? Jos sinulla on rasvainen iho, suosittelemme Skin To Die For No Filter Primer -voidetta Peter Thomas Rothilta. Tämä pohjustusvoide on hennosti sävytetty, mutta mukautuu iholla kaikkiin ihonsävyihin. Tuote sumentaa ihon pienet virheet ja peittää jopa laajentuneet ihohuokoset. Samat hyvät ominaisuudet löydät myös Poreless Face Primer -tuotteesta e.l.f. cosmeticsilta. Se sisältää lisäksi myös teepuuöljyä sekä A -ja E-vitamiineja, jotka ehkäisevät ikääntymisen merkkejä iholla. Viimeinen vinkkimme on Estée Lauderin Matte Shine Control Perfecting Primer, joka on sekin täydellinen tuote, jos tavoittelet silkinsileää mattapintaa meikkiin.


Hehkuva lopputulos.

Jos taas suosit hehkuvampaa lookkia, löytyy meiltä siihenkin muutama vinkki. Suosittelemme timeBalm Face Primer -tuotetta theBalmilta, joka jättää ihon vienon hehkuvaksi ja suojaa samalla ihoa vapailta radikaaleilta A-, C- ja E-vitamiinien avulla. Jos taas toivot kunnon hehkua kasvoillesi täytyy meidän suositella tuotemerkkiä, jota voi kutsua hehkuvan ihon ammattilaiseksi, nimittäin Ole Henriksenia ja erityisesti heidän Truth Banana Bright Primer -tuotettaan. Tuote sisältää kirkastavia pigmenttejä, jotka takaavat hehkuvan ihon koko päiväksi. YSL:n Touche Éclat Blur Primer on myöskin mainitsemisen arvoinen, sillä se sisältää ihanaa kultakiillettä, joka saa ihon hehkumaan kauniisti.

Löydä oma pohjustusvoiteesi.

Suodatin
Hinta
50 - 74.9 €
Sulje ja näytä tuotteet
Tuotesarja
Ole Henriksen Truth
Sulje ja näytä tuotteet
1 tuotetta
Ole Henriksen Truth Banana Bright Primer (30ml)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Primer (30ml)

34.43 € 45.90 € Ov-hinta 

0

💄 It's your lucky day! 20-30% alennusta lähes kaikesta! 💄 Kampanjaehdot > >