Ole Henriksenin Banana Bright -sarja

Glow à la Ole Henriksen.

Kaikkihan me unelmoimme luonnollisen hehkuvasta ihosta. Ole Henriksen on luonut tuotteita, joilla voit saavuttaa sen. Tuotemerkin koko valikoima on luotu tuomaan ihollesi upean hehkun, mutta erityisen hyvin tässä onnistuu Banana Bright -tuotesarja. Me kerromme alla, miten voit käyttää näitä tuotteita ja saada unelmiesi glown kasvoillesi.


Seerumi.

Mikä sisältää 15% C-vitamiinia, hyaluroihappoa, E-vitamiinia ja 5% PHA-happoa? Viimeisin uutuus Banana Bright -sarjaan eli Banana Bright Vitamin C Serum tietenkin! Tämä tuote on ensimmäinen vaihe täydellisen hehkun luomiseen. Seerumi kosteuttaa ihoasi ja luo täyteläisen, hehkuvan lopputuloksen samalla suojaten ihoasi ulkoisilta haittatekijöiltä.


Silmänympärysvoide.

Seerumin jälkeen voit levittää kasvoille tehokosteuttavan Truth C-Rush Brightening Gel Creme -kosteusvoiteen, joka takaa kosteutetun ihon 24 tunnin ajaksi. Levitä silmien ympärille Banana Bright Eye Crème -voidetta, joka piristää silmänympärysihoa tehokkaasti. Tuoteella on sekä hehkua antava vaikutus että ryppyjä ja juonteita tasoittava anti-aging vaikutus.


Primer.

Ehkä haluat ihonhoitorutiinisi jälkeen viimeistellä päivän lookin meikillä? Älä unohda käyttää pohjustusvoidetta saavuttaaksesi pitkekestoisemman lopputuloksen meikkiin. Banana Bright Face Primer on tehokas pohjustusvoide, joka toimii itsekseenkin tuomaan iholle extra hehkua. Tuotetta voi käyttää myös luonnollisen highlightin luomiseen.

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml) Y
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml)

36.70 € 39 € 48.90 € Ov-hinta 

8
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml) Y
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml)

56 € 56 € 75.90 € Ov-hinta 

2
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme (50ml) Y
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme (50ml)

44.20 € 46 € 58.90 € Ov-hinta 

0
Ole Henriksen Truth Banana Bright Primer (30ml) Y
Ole Henriksen Truth Banana Bright Primer (30ml)

38.90 € 41 € 51.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄