Parhaat anti-aging -tuotteet Sisleyltä

Tuotevinkkejä Sisleyltä.

Oletko jo löytänyt tiesi Sisley-tuotteiden ihmeelliseen maailmaan? Well, welcome to the club. Haluamme nyt jakaa parhaat vinkkimme ihonhoitosankareista, joita et halua missata. Haluamme muun muassa esitellä muutaman upean uutuden sekä täydellisen tuotesarjan talven ihonhoitorutiiniin. Mikä näistä Sisley-tuotteista pääsee mukaan sinun ihonhoitorutiiniisi?


Sisleÿa.

Tämä tuotesarja on todella finest of the finest, kun puhutaan edistyksellisestä ihonhoidosta. Sisleÿa L'Integral Anti-Age on tarjonnut meille kulttiklassikkoja toistensa jälkeen. Nyt tuotesarjassa on sitä paitsi uusi ylellinen anti-aging -tuote, jonka haluamme esitellä. Sisleÿa L'Integral Anti-Age La Cure on ylellinen ihonhoitokuuri, joka sisältää neljä pulloa, jotka käytetään neljän viikon kuurina. Tulet huomaamaan viikkojen kuluessa, että ihosi saa enemmän hehkua ja eloisuutta, rypyt ja juonteet häipyvät ja ihostasi tulee kiinteämpi ja kimmoisampi.


Velvet Collection.

Seuraavaksi haluamme puhua tuotesarjasta, joka sopii täydellisesti korjaamaan kuivaa ihoa tänä kylmänä vuodenaikana. Velvet Collection -tuotteet sisältävät ihoa rauhoittavaa sahramia. Kun ilmat alkavat kylmetä, ihomme tarvitsee erityisen paljon hoivaa ja rauhoittavat ainesosat auttavat välttämään ihon kuivumista ja ihoärsytystä. Rauhoittavat uutteet sahramista ovat juuri sitä, mitä ihosi tarvitsee. Löydät tästä tuotesarjasta kosteusvoiteen, naamion ja vartalovoiteen.

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
Sisley Sisleya IAA La Cure (4x10ml)
Sisley Sisleya IAA La Cure (4x10ml)

913.90 € 913.90 € Ov-hinta 

0
Sisley Velvet Body Balm (200ml)
Sisley Velvet Body Balm (200ml)

119.90 € 119.90 € Ov-hinta 

0
Sisley Velvet Nourishing Cream (50ml)
Sisley Velvet Nourishing Cream (50ml)

166.90 € Ov-hinta 

0

💄 Black Week! 20% alennusta lähes kaikesta! 💄