Parhaat vinkkimme peitevoiteen levittämiseen

Näin saat aikaan täydellisen lopputuloksen peitevoiteella.

Paras peitevoide on sellainen, joka peittää, mutta näyttää kuitenkin luonnolliselta. Peitevoiteella tulisi saada piiloon finnit, tummat silmänaluset ja pigmenttimuutokset ja sen tulisi samalla jättää raikas, hehkuva lopputulos, joka kestää monta tuntia. Uusi bareMinerals Original Liquid Mineral on ultrakevyt, vegaaninen peitevoide, joka tekee kaiken tämän ja on sitä paitsi koostumukseltaa riittoisa ilman lisättyä silikonia, talkkia tai öljyä.

Haluatko maksimoida peitevoiteesi vaikutuksen? Älä missaa parhaita vinkkejä peitevoiteen levittämiseen.


Uutuus: bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer.

Original Liquid Mineral Concealer tuntuu kevyeltä iholla ja on samalla ravinteikas, kosteuttava ja tarjoaa pitkäkestoisia tuloksia. Avainainesosa tuotteessa ovat mineraalipohjaiset mica-helmet, jotka kirkastavat ihoa näkyvästi ja häivyttää siten tummia silmänalusia ja epätasaisuuksia tehokkaasti. Lumpeenkukkauute auttaa samalla rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Tämä auttaa ihoa saamaan täyteläisemmän ulkomuodon ja häivyttää ryppyjä ja juonteita.


Näin peität tummat silmänaluset.

1. Valitse sävy, joka on 1-2 sävyä omaa ihonsävyäsi vaaleampi.

2. Tee kolme pistettä peitevoiteella silmänalusiholle ja levitä voide tasaiseksi sormilla tai sivellintä käyttäen. Esimerkiksi bareMinerals Max Coverage Concealer Brush -sopii hyvin tähän tarkoitukseen.

3. Jos haluat lisää peittävyyttä levitä vielä pari pistettä silmän alle ja taputtele ihoon, kunnes lopputulos on tasainen.


Näin korjaat epätasaisuudet.

1. Valitse sävy, joka sopii ihonsävyysi.

2. Levitä suoraan epätasaisuuden päälle ja häivytä sävy ihoon hellävaraisesti sormilla tai siveltimellä.

Vinkki! Jos käytät nestemäistä meikkivoidetta, levitä peitevoide vasta sen jälkeen. Jos taas käytät puuteria tai kiinteäämeikkivoidetta, levitä peitevoide ennen meikkipohjaa.

Osta peitevoiteesi.

Suodatin
1 tuotetta
bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer
bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer

23 € 30.90 € 30.90 € Ov-hinta 

0
New

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄