Pelasta hiuksesi näillä tuotteilla

Hiustenhoitoratkaisuja Kérastaselta.

Aina silloin tällöin saatat kokea, että hiuspohjasi on epätasapainossa. Silloin hiuksesi saattavat tarvita enemmänkin hoitoa, kuin tavallisen shampoon, hoitoaineen ja tehohoidon. Ratkaisuja tavallisiin hiusongelmiin löytyy kuitenkin yllättävän helposti, kun tietää, mistä etsiä. Olemme nyt listanneet tuotteita, joilla ratkaiset tavallisimpia hiusongelmia, jotta sinun ei turhaan tarvitse kärsiä huonoista hiuspäivistä tänä kesänä.


Terveemmät latvat.

Jos pitkät hiuksesi kärsivät kuluneista ja katkeilevista latvoista, Kérastasella on ratkaisu sinulle - Resistance Extentioniste -tuotesarja. Suurimman suosituksen annamme tämän sarjan seerumille. Hiusseerumi sisältää tiivistettyjä aktiivisia ainesosia, jotka stimuloivat hiustenkasvua ja tekevät hiuksistasi terveemmät ja vahvemmat.


Eroon hilseilevästä hiuspohjasta.

On tavallista, että etenkin kesällä moni kärsii kuivasta tai rasvaisesta hiuspohjasta, joka hilseilee ikävästi. Jos haluat päästä eroon hilseilystä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti, suosittelemme Kérastasen hiuspohjan kuorintatuotteita. Vaihda siis tavallinen shampoosi hiuskuorintaan, joka kuorii kuoilleita ihosoluja hiuspohjastasi ja jättää hiuksesi raikkaan puhtaiksi samalla ehkäisten hilseilyä.


Kiiltoa ja eloa hiuksiin.

Jos taas tunnet, että hiuksesi kaipaavat kiiltoa, suosittelemme Kérastasen hiusöljyä, joka herättää hiuksesi eloon. Yksinkertainen ratkaisu, jolla saat hiuksiisi lisää kiiltoa, vähemmän pörröisyyttä ja joka samalla suojaa hiuksiasi lämpökäsittelyltä. Levitä 1-2 pumppausta kuiviin tai kosteisiiin hiuksiin. Öljy ravitsee hiuksiasi ja saa ne näyttämään terveemmiltä, kiiltäviltä ja eloisilta.

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale (100ml) Y
Kerastase Fusio Scrub Soothing (250ml) Y
KérastaseKerastase Fusio Scrub Soothing (250ml)

43.10 € 49 € 53.90 € Ov-hinta 

0
Kerastase Fusio Scrub Purifying (250ml) Y
KérastaseKerastase Fusio Scrub Purifying (250ml)

43.10 € 53.90 € 53.90 € Ov-hinta 

0
Kérastase Resistance Serum Extentioniste (50ml) Y
Kérastase Resistance Serum Extentioniste (50ml)

39.90 € 49.90 € 49.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄