Peptide 21 on Peter Thomas Rothin uutuus

“There is strength in numbers”

Joskus enemmän on enemmän, tai niin voi ainakin sanoa Peter Thomas Rothin uutuudesta, joka sisältää peräti 21 eri peptidiä (josta vihjaa myös nimi Peptide 21). Tämä uusi tuotesarja hoitaa kasvojen ja kaulan ihoa tehokkaasti vähentäen ryppyjä sekä parantaen ihon kimmoisuutta ja hehkua. Uutuussarjasta löytyy kuorintatuote, seerumi sekä kosteusvoide. Kerromme lisää näistä anti-aging-uutuuksista alla.


Ihoa valmistava kuorinta.

Laajentuneet huokoset, ihon sävyerot, epätasainen pinta, juonteet ja rypyt. Kaikkiin näihin ongelmiin löydät ratkaisun Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Peel Pads -kuorintalapuista. Aminohapot tuotteissa kuorivat ihoa tehokkaasti ja jättävät jälkeensä hehkuvan ihon. Aminohapot valmistavat ihoa ottamaan vastaan peptidejä, joita löytyy sarjan muista tuotteista, joilla suosittelemme jatkamaan rutiiniasi.


Peptidit - ihon viestinviejät.

Tuotesarjaan kuuluvat myös uusi seerumi sekä kosteusvoide, joista kukin sisältää 21 eri peptidiä. Mihin tarvitsemme näin montaa peptidiä? Peptidit ovat lyhyesti sanottuna ihossa olevia pieniä proteiineja, jotka toimivat viestinviejinä ihosolujen välillä ja niin sanotusti neuvovat ihosoluja hyvän ihonlaadun ylläpitämisessä. Mielenkiintoista, eikö? Näissä uutuuksissa on mukana peptidejä, jotka vaikuttavat ihon ikääntymistä vastaan. Seerumi vähentään näkyviä ryppyjä ja kosteuvoide lisää ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Tutustu uutuuksiin.

Suodatin
3 tuotetta
Peter Thomas Roth Peptide 21 Lift & Firm Moisturizer (100ml) Y
Peter Thomas Roth Peptide 21 Lift & Firm Moisturizer (100ml)

64.90 € 64.90 € 91.90 € Ov-hinta 

0
Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum (30ml) Y
Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum (30ml)

110.20 € 114 € 146.90 € Ov-hinta 

0
Peter Thomas Roth Peptide 21 Exfoliating Peel Pads (60pcs) Y
Peter Thomas Roth Peptide 21 Exfoliating Peel Pads (60pcs)

46.40 € 58 € 61.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄