Pidä huolta ihostasi kesällä Biothermin kanssa

Kesäkumppanina Biotherm.

Miten pidät huolta ihostasi tänä kesänä? Ehkä käännyt meidän tapaamme Biothermin puoleen? Biothermilta löydät nimittäin kaiken tarvittavan kesäiseen ihonhoitoon: Joutsenmerkityt aurinkotuotteet, nuorentavat seerumit sekä kosteuttavat kasvo- ja vartalovoiteet. Jos haluat tietää, mistä tuotteista puhumme, jatka lukemista ja nappaa parhaat vinkkimme mukaan kesälaitumille.


Suojakerroin.

Biothermin Joutsenmerkillä varustettu aurinkovoide, joka suojaa ihoasi ja on ystävällinen meren eläimistölle ja kasvistolle on varma valinta kesään. Waterlover Sun Milk omaa pehmeän ja kevyen koostumuksen, joka helppo levittää, imeytyy nopeasti, eikä jätä valkoisia jälkiä ihoon. Levitä aurinkovoidetta 20 minuuttia ennen kuin lähdet ulos aurinkoon. Levitä tasainen kerros iholle tasaisin väliajoin (vähintään kerran kahdessa tunnissa), säilyttääksesi suojakertoimen tehon koko päivän ajan. Tuote on vedenkestävä ja sopii myös herkälle iholle.


Kasvoseerumi.

Kesäinen ihonhoito ei kuitenkaan pääty suojakertoimeen vaan ihosi tarvitsee muutakin hoitoa. Life Plankton Elixir on ihoa uudelleenrakentava seerumi, joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Jo 8 päivän käytön jälkeen huomaat ihossasi näkyviä muutoksia. Tämän ja useiden muiden Biotherm-tuotteiden salaisuus ovat 5% Life Plankton -probiootit, jotka uudistavat ihoa parantaen sen rakennetta näkyvästi. Seerumi sisältää myös hyaluronihappoa ja C-vitaamiinikompleksin, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.


Kasvojen kosteutus.

Seerumin jälkeen seuraa tietenkin kosteusvoide. Kesällä suosittelemme Aquasource Gel -tuotetta, joka on kosteuttava geelimäinen voide normaalille ja sekiholle. Tuote sisältää sisältää muun muassa kosteuttavaa ainesosaa, joka on peräisin Ranskan Pyreneillä kasvavista Aura Leaf -kasveista. Aquasource Gel kosteuttaa ja vahvistaa ihoa antaen sille luonnollisen hehkun. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomaat ihossasi intensiivisen kosteutuksen vaikutukset ja kauniin hehkun. Ei siis huono lisä kesäiseen ihonhoitorutiiniin?


Vartalon kosteutus.

Kasvojen lisäksi on tärkeää pitää huolta myös vartalon kosteutuksesta. Helpoiten sen teet käyttämällä Lait Corporel Body Lotion -vartalovoidetta, joka on raikas ja kosteuttava, ja sopii kaikille ihotyypeille. Koostumus on kevyt ja tuote imeytyy ihoon nopeasti ja helposti jättämättä sitä rasvaisen tuntuiseksi. Voide sisältää muun muassa sitrusuutteita ja tekee ihostasi pehmeän ja sileän. Samalla se ravitsee ihoasi ja parantaa ihon kosteustasoa ja kimmoisuutta. Tuotteessa on vieläpä raikas tuoksu, joka sopii täydellisesti kesään.

Osta tuotteita.

Suodatin
7 tuotetta
Biotherm Life Plankton Elixir
30ml 50ml 75ml
Biotherm Life Plankton Elixir

alk.44.70 € alk.47 € alk.55.90 € Ov-hinta 

3
Biotherm Aquasource Gel Normal/Combination Skin (50ml) Y
Biotherm Lait Corporel Body Lotion (400ml) Y
Biotherm Lait Corporel Body Lotion (400ml)

19.90 € 24.90 € 24.90 € Ov-hinta 

0
Biotherm Lait Corporel Body Milk (200ml) Y
Biotherm Lait Corporel Body Milk (200ml)

19.90 € 24.90 € 24.90 € Ov-hinta 

1
Biotherm Aquasource Gel Normal/Combination Skin (30ml) Y
Biotherm Aquasource Gel Normal/Combination Skin (30ml)

15.90 € 17 € 19.90 € Ov-hinta 

0
Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 50 (200ml)
Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 50 (200ml)

26 € 33.90 € Ov-hinta 

0
Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 30 (200ml)
Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 30 (200ml)

26 € 33.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄