Piristävä uutuus Filorgalta

Pirteämpi katse.

Olemme löytäneet ratkaisun väsyneisiin silmiin. Vaikka kunnia tästä innovaatiosta kuuluukin oikeastaan Filorgalle, joka on kehittänyt tämän upean tuotteen. Filorgan uusin lanseeraus on nimittäin tuote, jolla loihdit itsellesi hetkessä pirteämmän katseen. Joku saattaisi huomauttaa, että pirteämmän katseen saa aikaan myös nukummalla enemmän. Mutta moni meistä kärsii väsyneistä silmistä huolimatta siitä, kuinka monta tuntia unta olemme saaneet. Siksi haluammekin esitellä tämän nopean ja helpon ratkaisun pirteämpään ihoon.


Pirteämpi yhdellä pumppauksella.

Mistä siis on kyse? Anna meidän esitellä Optim-Eyes Refresh - Filorgan innovatiivinen uutuus. Mikä tekee tästä tuotteesta niin tehokkaan? Tuote tulee kätevästi puikkomuodossa ja on siksi helppo levittää. Hyaluronihappo täyttää ryppyjä ja juonteita tehden ihosta tasaisemman. Tämä yhdistettynä merellisiin uuteisiin ja mikropuuteriin tekee tuotteesta täydellisen kumppanin väsymyksen merkkien häivyttämiseen.


Viilennä ja kirkasta.

Kuten ehkä huomaat, olemme täysin ihastuneita tähän tuotteeseen. Puikko sopii täydellisesti mukaan aamurutiiniin, mutta kaikkein parasta siinä on, että voit käyttää sitä tarvittaessa pitkin päivää tehokkaana katseen kirkastajana. Levitä silmänympäryksille, sekä silmän alle että silmäluomelle. Parhaan tuloksen saat kun säilytät tuotteen viileässä.

Tutustu uutuuteen.

Suodatin
1 tuotetta
Filorga Optim-Eyes Refresh (30ml) Y
Filorga Optim-Eyes Refresh (30ml)

25.50 € 29 € 31.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄