Editor's choice / Pitkien hiusten salaisuus

Pitkien hiusten salaisuus

Kesäiset, pitkät hiukset.

Loma lähestyy ja kalenteri on pullollaan hauskoja menoja ja tapahtumia. Olet ehkä saanut kutsun häihin tai kesäjuhliin. Tällaisiin tilaisuuksiin sopii kauniit hiukset, ehkä jopa jonkinlainen kampaus. Älä huoli, jos hiuksista puuttuu pituutta, Kérastase Extentioniste on askel eteenpäin. Skrollaa alas ja lue lisää.


Puhdista syvältä.

Kérastasen hiustenhoitosarja auttaa hiuksiasi kasvamaan hieman nopeammin. Extentioniste on kehitetty antamaan latvoille hieman lisäapua, jotta hiuksesi voivat kasvaa pidemmäksi. Aloita syväpuhdistamalla hiuksesi hellävaraisesti Resistance Bain Extentionistella.


Ravitse.

Shampoon jälkeen vuorossa on Resistance Masque Extentioniste -hiusnaamio, joka ravitsee hiuksia muutamassa minuutissa. Levitä hiuksiin sen jälkeen Resistance Fondant Extentioniste -hoitoaine, joka sulkee hiuksen pinnan, antaa kauniin kiillon ja suojaa kulumiselta. Terveitä latvoja ei myöskään tarvitse leikata niin usein, ja sehän on tavoitteemme.


Viimeinen askel.

Levitä Resistance Serum Extentioniste hiuspohjaan hiusten ollessa vielä kosteat. Levitä seerumi hieroen tasaisesti koko hiuspohjaan. Hieronta vilkastuttaa myös päänahan verenkiertoa. Seerumia voi käyttää päivittäin, ja parhaan tuloksen saavuttamiseksi sitä suositellaan käytettäväksi vähintään kolme kertaa viikossa.

Kérastase Resistance Extentioniste.

Suodatin
7 tuotetta