Pixi Korosta parhaita piirteitäsi

Korosta parhaita piirteitäsi.

Mihin haluaisit valokeilan osuvan? Kaipaako jokin osa kasvojasi erityistä huomiota? Ehkä nenänvarsi tai sitten kulmaluut tai poskipäät? Tähän oikea tuote on tietenkin highlighter. Tämä askel meikkirutiinissasi antaa sinulle mahdollisuuden korostaa kasvonpiirteitäsi ja samalla tuoda kasvoillesi upean hehkun. Korostustuotteita löytyy sekä nestemäisinä että puuterimuodossa. Toiset antavat luonnollisen hehkun kun taas toiset tarjoilevat silmiähäikäisevää kimallusta. Huolimatta siitä, millainen highlighter on sinulle mieleen, uskomme että tulet pitämään alla olevista vinkeistä.


RMS Beauty.

Haluatko itsellesi highlighterin, joka antaa kasvoillesi luonnollisen hehkun eikä tee itsestään liian suurta numeroa? Niin mekin. Onneksi tiedämme tasan tarkkaan mistä sellaisen löydät - nimittäin RMS beautyltä. Tutustu heidän Luminizer-tuotteeseensa, joka tulee viidessä ihanassa sävyssä ja takaa luonnollisen hehkuvan lopputuloksen.


theBalm.

Emme voi olla puhumatta theBalmista mainitsematta heidän The Manizer Sisters Highlighter -tuotettaan, joka tulee kolmessa sävyssä: Betty-Lou, Cindy-Lou ja supersuosittu Mary-Lou. Nämä highlighterit ovat nousseet kulttisuosioon, mutta miksi? Kun asiaa miettii, ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi tämä puristettu, pigmenttirikas puuteri, joka takaa koko päivän kestävän hehkun kasvoille on niin suosittu.

Osta highlightereita.

Suodatin
Tuotesarja
Sulje ja näytä tuotteet
Hinta
20 - 29.9 € 30 - 39.9 €
Sulje ja näytä tuotteet
3 tuotetta
Pixi Glow-Y Gossamer Duo
Delicate Dew Subtle Sunrise
Pixi Glow-Y Gossamer Duo

22.32 € 27.90 € Ov-hinta 

0
Pixi Glow-Y Powder
Rome Rose
Pixi Glow-Y Powder

20.72 € 25.90 € Ov-hinta 

0
Pixi Palette Glowette
Pixi Palette Glowette

25.52 € 31.90 € Ov-hinta 

0

Budbee toimittaa tilauksesi kotiovelle pääkaupunkiseudulla. Lue lisää > >