Pohjameikki bareMineralsin tapaan

Pohjameikki bareMineralsin tapaan.

Kun tavoitteena on pitkäkestoinen, peittävä ja hoitava pohjameikki, on bareMinerals tuotemerkki, jonka puoleen käännymme. Jotta sinäkin voit nauttia pohjameikistä näillä ominaisuuksilla, jaamme nyt yksinkertaisen, mutta tehokkaan pohjameikkirutiinimme bareMinerals-tuotteilla. Tutustu tuotteisiin tarkemmin alla.


Pitkäkestoinen pohja.

Ennen kuin siirrymme meikkivoiteen pariin, on tärkeää luoda sopiva pohja meikkivoiteelle. Tähän tarvitsemme hyvän primerin, kuten Prime Time Original Foundation Primer, joka tasoittaa ihonsävyä, antaa hehkua ja auttaa meikkivoidettasi kestämään pidempään. Pitkäkestoisuudesta puheen ollen, haluamme samalla suositella peitevoidetta, joka pysyy paikoillaan jopa 16 tuntia ja peittää tummat silmänaluset uskomattoman tehokkaasti. BarePro 16-Hour Full Coverage Concealer -peitevoiteen vedenkestävä koostumus peittää täydellisesti, mutta ei kasaannu taitoksiin. Vielä kevyempi vaihtoehto on Bareskin Serum Concealer, joka on sekä peittävä että hoitava peitevoide.


Luonnollinen lopputulos.

Meikkivoiteiden rakastettu klassikko, Original Foundation SPF15, on mineraalimeikkivoide, joka luo luonnollisen lopputuloksen, jossa on vienoa hehkua. Puuterimainen koostumus muuntautuu voidemaisen pehmeäksi iholla ja sisältää vain viisi ainesosaa. Levitä Beautiful Finish Brush -siveltimen avulla, jotta saat aikaan mahdollisimman tasaisen jäljen ja peittävän lopputuloksen. Siveltimessä oleva syvennys auttaa nappaamaan putellista enemmän tuotetta kerralla. Jos toivot vähemmän peittävää lopputulosta, suosittelemme sen sijaan Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream -tuotetta, joka on luonnollinen, kosteuttava ja kevyt vaihtoehto SPF 15 -suojakertoimella.


Punoittavat posket.

Juuri nyt on hyvä aika tuoda hieman väriä syksyyn. Vieno puna poskilla on helppo tapa lisätä väriä syksyiseen meikkilookkiin, vaikka vierastaisit väriä yleisesti. Gen Nude Powder Blush on voidemainen, kimaltava ja silkinsileä poskipuna, jolla luot helposti saumattomat ja luonnollisen punoittavat posket. Tuote löytyy sekä vaaleanpunaisissa että punaisissa, ruskeissa ja oransseissa sävyissä. Viimeistele meikki kiinnityssuihkeella, jotta se pysyy upeana koko päivän ajan. Dew Mist Setting Spray jättää hehkuvan lopputuloksen ja antaa ihollesi kosteutta. Kaikki nämä bareMineralsin peittävät ja ihoa hoitavat tuotteet löydät alta. Kokeile koko rutiinia!

Osta koko rutiini.

Suodatin
8 tuotetta
bareMinerals Original SPF 15 Foundation
bareMinerals Original SPF 15 Foundation

alk.31.20 € alk.39 € Ov-hinta 

8
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream
bareMinerals Bareskin Serum Concealer
Fair Medium Golden
bareMinerals Bareskin Serum Concealer

39.60 € 45 € Ov-hinta 

1
bareMinerals Gen Nude Powder Blush
Call My Blush On The Mauve Pretty In Pink Pink Me Up Strike A Rose That Peach Tho Bellini Brunch Peachy Keen Beige For Days
bareMinerals Gen Nude Powder Blush

40.48 € 46 € Ov-hinta 

0
bareMinerals Prime Time Original Foundation Primer
bareMinerals Barepro 16-Hour Full Coverage Concealer
Fair - Cool 01 Fair/Light - Warm 02 Fair/Light - Neutral 03 Light - Neutral 04 Light/Medium - Neutral 05 Deep - Neutral 15
bareMinerals Barepro 16-Hour Full Coverage Concealer

alk.19.90 € alk.37.90 € Ov-hinta 

0
bareMinerals Dew Mist Setting Spray
100ml 30ml
bareMinerals Dew Mist Setting Spray

alk.14.96 € alk.17 € Ov-hinta 

0
bareMinerals Beautiful Finish Brush
bareMinerals Beautiful Finish Brush

35.20 € 40 € Ov-hinta 

1