Pre-tanning tips

Pohjusta rusketus Rituals-tuotteilla.

Valmistelut ovat avain kestävään, tasaiseen ja luonnollisen näköiseen rusketukseen. Varsinkin jos rusketus on saavutettu vaihtoehtoisilla metodeilla (lue: itseruskettavilla tuotteilla). Kokosimme yhteen muutaman vinkin, joilla saat luonnollisen rusketuksen itseruskettavilla. Rusketuksen, jolla näytät siltä, kuin olisit juuri saapunut kotiin muutaman viikon rantalomalta.


Step #1.

Tasaisen ja kauniin rusketuksen perusta on kuolleen ihosolukon poistaminen. Ritualsilta löytyy ihania kuorintavoiteita jokaisesta sarjasta, josta löydät varmasti suosikkisi. Käyttämällä kuorintahanskaa varmistat, että kaikki kuolleet ihosolut saavat kyytiä. Leave no dead skin cells behind. Mikäli käsittelet myös kasvosi, käytä mietoa kuorintavoidetta.


Step #2.

Kuorinnan jälkeen iho tuntuu usein hieman kuivalta. Eli kosteuta, kosteuta ja kosteuta! Tämä siksi, että ihon kuivat kohdat, kuten polvet ja kyynärpäät, imevät itseruskettavaa tuotetta enemmän, joka johtaa epätasaiseen lopputulokseen. Joten helli ihoa intensiivisesti kosteuttavalla kosteusvoiteella (annamme äänemme Rituals body creamille) ja tasaisen kaunis rusketus on taas askeleen lähempänä.


Step #3.

Time is of the essence. Itseruskettavan kanssa maltti on valttia. Varaa kalenteristasi siis ilta, jonka tulet viettämään kotona. Aloita itseruskettavan levitys jaloista ja levitä ylöspäin aina käsiin asti. Anna kuivua muutamia tunteja ennen kuin huuhtelet iholle jääneen itseruskettavan pois. Valmista! Kaunis rusketus ei ole koskaan ollut helpompaa.

Rituals.

Suodatin
8 tuotetta
Rituals The Ritual Of Sakura Body Cream (220ml)
Rituals The Ritual of Sakura Body Cream Refill (220ml)
Rituals The Ritual Of Happy Buddha Body Cream (220ml)
Rituals The Ritual of Happy Buddha Body Cream Refill (220ml)
Rituals The Ritual of Ayurveda Body Cream Refill (220ml)
Rituals The Ritual of Hammam Body Cream Refill (220ml)
Rituals The Ritual Of Hammam Body Cream (220ml)
Rituals The Ritual Of Hammam Body Cream (220ml)

20.50 € 21 € Ov-hinta 

1
Rituals The Ritual Of Ayurveda Body Cream (220ml)

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄