Priori - DNA Recovery

Saasteita vastaan.

Ilman saastuminen ei vaikuta ainoastaan luonnon tasapainoon vaan myös ihosi tasapoainoon. Sen lisäksi, että ihosi kohtaa päivittäiin hiukkasia, jotka tukkivat huokosia, voi saastunut ilma vaurioittaa ihosi luonnollista suojakerrosta. Priori DNA on ihonhoitosarja, joka suojaa ihoasi päivittäisiltä ulkoisten tekijöiden aiheuttamilta rasitteilta ja tekee ihostasi terveemmän. Sarjaan on juuri tullut kaksi uutta tuotetta, jotka voit lisätä ihonhoitorutiiniisi. Mukana ovat nyt kosteusoide sekä silmänympärysvoide.


Seerumi.

Öljytön ja kevyt seerumi, joka korjaa ihoasi ja suojaa sitä ulkoisilta tekijöiltä samalla kosteuttaen ihoa jättäen hehkuvan lopputuloksen. Recovery Serum vaikuttaa myös ikääntymistä vastaan häivyttämällä pigmenttiläiskiä, lisäämällä kollageenia ja vähentämällä pieniä ryppyjä.


Kosteusvoide.

Tämä kosteusvoide suojaa ihoasi ympäristön uhilta, esimerkiksi saastuneelta ilmalta ja UV-säitelyltä. Intense Recovery Cream sisältää entsyymejä, jotka auttavat ihosolujasi palautumaan ja korjaamaan itsensä ympäristön aiheuttamien vahinkojen jälkeen. Voide sisältää myös hyaluronihappoa ja C ja E-vitamiineja, jotka ehkäisevät ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.


Silmänympärysvoide.

Uutuustuote Eye Recovery Cream sisältää retinolia, happoa, joka on noussut suureen suosioon anti-aging-tuotteiden joukossa, koska se stimuloi solujen uusiutumista ja lisää kollageenin tuotantoa. Tuloksena kimmoisa iho, jossa on vähemmän ryppyjä. Muista kuitenkin, että voi viedä aikaa ennen kuin ihosi tottuu retinoliin, joten älä huolestu jos toivomasi tulokset eivät näy heti.

Tutustu tuotesarjaan.

Suodatin
3 tuotetta
PRIORI Dna Fx221 Recovery Serum (50ml) Y
PRIORI Dna Fx221 Recovery Serum (50ml)

99.10 € 118 € 122.90 € Ov-hinta 

0
Priori DNA Intense Recovery Crème (50ml) Y
PRIORI DNA Intense Recovery Crème (50ml)

100.70 € 121 € 124.90 € Ov-hinta 

0
Priori DNA Eye Recovery Crème (15ml) Y
PRIORI DNA Eye Recovery Crème (15ml)

90.30 € 107 € 110.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄