PRIORI suojaa ihoasi auringolta

PRIORI suojaa ihoasi auringolta.

Upeat kevätpäivät houkuttelevat monet viettämään enemmän aikaa ulkona auringossa. Kuka ei haluaisi nauttia kauniista säästä? Älä kuitenkaan unohda suojata ihoasi auringolta. Me listaamme nyt parhaat vinkkimme PRIORIn aurinkotuotteista, joilla saat aikaan optimaalisen aurinkosuojan.

Juuri nyt saat Priori LCA fx140 Barrier Restore Complexe (10ml) kaupan päälle, kun ostat vapaavalintaisen PRIORI-tuotteen. Lahjan arvo on 15€. Kampanja on voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.


Tehokkaampi suoja.

Me kaikki tiedämme, että ihon altistaminen auringolle aiheuttaa vaurioita iholle ja liiallista auringonottoa tulisi siksi välttää. Onneksi on olemassa myös suojaavia ihonhoitotuotteilla, joilla voimme maksimoida ihon hyvinvoinnin ja samalla nauttia auringosta. Aurinkosuojatuotteet ovat kehittyneet hurjasti vuosien aikana ja nyt voit valita aurinkosuojan, joka on sekä turvallinen että kevyt ja helposti imeytyvä. PRIORI-aurinkosuojat ovat hyvä esimerkki tällaisista tuotteista. Esittelemme kaksi SPF45 suojakertoimen omaavaa aurinkovoidetta, joihin kannattaa tutustua.


Nelitasoinen aurinkosuoja.

Tiesitkö, että nämä tuotteet sisältävät nelitasoisen aurinkosuojan? Titaanidioksidi ja sinkkioksidi antavat tehokkaan suojaan sekä UVA- että UVB-säteille. Lisäksi tuotteet sisältävät DNA entsyymikompleksin, joka vaikuttaa mukailemalla ihon omia entsyymejä ja korjaten mahdollisia vaurioita. Tuotteet suojaavat ihoa myös infrapunasäteilylytä ja siniseltä valolta. Ja jos sekään ei ollut tarpeeksi, on tässä tuotteessa myös antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Optimaalinen aurinkosuoja hyvinvoivaan ihoon.

Osta tuotteita.

Suodatin
tuotetta