Puhdistustuotteita Versolta

Puhdistustuotteita Versolta.

Ihonhoitorutiinin ensimmäinen vaihe on erityisen tärkeä, sillä se valmistelee ihoa ihonhoitorutiinin tuleviin vaiheisiin. Verson valikoimasta löydät useita puhdistustuotteita erilaisille ihotyypeille. Kerromme lisää alla.

Juuri nyt saat Verso Foaming Cleanser (90ml) -puhdistajan kaupan päälle, kun ostat vapaavalintaisia Verso-tuotteita vähintään 65€ arvosta. Lahjan arvo on noin 37€.


Micellar Water.

Jos kaipaat nopeaa ja tehokasta puhdistustuotetta, on misellivesi erinomainen valinta sinulle. Misellivesi poistaa sekä epäpuhtaudet että meikin tehokkaasti ja vaikuttaa sitä paitsi myös kosteuttaen ihoa. Misellit toimivat ikään kuin magneetteina, jotka vetävät likaa puoleensa ja siksi vain muutama silaus riittää puhdistamaan kasvot. Tuote sisältää myös niasiiniamidia ja kurkumaa, joilla on hoitavia vaikutusia.


Foaming Cleanser.

Jos taas suosit vaahtoavaa puhdistustuotetta, tämä tuote on oikea valinta sinulle. Tämä puhdistusvaahto sisältää hedelmäentsyymeitä, jotka irrottavat lian tehokkaasti, sheavoita, joka pehmentää ihoa ja e-vitamiinia, joka suojaa ihoa. Pumppaa pieni määrä tuotetta kämmenelle ja sekoita siihen hieman vettä, jolloin tuote vaahtoutuu levitettäessä. Vaahto on hellävarainen puhdistaja ja sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön.


Enzyme Peel.

Joskus ihomme kaipaa kuitenkin myös syvempää puhdistusta. Tämä kuoriva geeli on tehokas tapa puhdistaa syväpuhdistaa ihoa. Käytä yhdessä valitsemasi puhdistustuotteen kanssa pari kertaa viikossa. Tuote kuorii ihoa hellävariasesti, mutta tehokkaasti AHA- ja PHA-happojen avulla ja antaa iholle lisää hehkua ja kiinteyttä. äydellinen tuote sekaiholle tai rasvoittuvalle iholle ja tukkeutuneiden ihohuokosten hoitoon.


Acne Deep Cleanse.

Mutta Verson puhdistustuotteet eivät lopu siihen. Heillä on myös erityisesti akneiholle kehitetty puhdistustuote, joka irrottaa rasvaa ja epäpuhtauksia selisyylihapon avulla. Hellävarainen tuote tunkeutuu syvälle ihohuokosiin ja ehkäisee aknen syntymistä. Tuote sisältää myös niasiiniamidia, joka muun muassa hidastaa ihon talintuotantoa. Tämän ja muut Verson tehokkaat puhdistustuotteet löydät alta.

Löydä oma Verso-puhdistustuotteesi.

Suodatin
4 tuotetta
Verso Acne Deep Cleanse (150ml) Y
Verso Acne Deep Cleanse (150ml)

30 € 38.90 € Ov-hinta 

0
Verso Micellar Water (200ml) Y
Verso Micellar Water (200ml)

32 € 32.90 € Ov-hinta 

0
Verso Enzyme Peel (50ml) Y
Verso Enzyme Peel (50ml)

54 € 68.90 € Ov-hinta 

0
Verso Foaming Cleanser (90ml) Y
Verso Foaming Cleanser (90ml)

32 € 32.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄