Rajoitettu erä vaaleanpunaisia unelmia

Rajoitettu erä vaaleanpunaisia unelmia..

Tee hiusten muotoilusta helppoa ja nopeaa. Nyt löydät ghd:n valikoimasta rajoitetun erän muotoiluvälineitä ihanassa puuteripinkissä kuosissa. Tämä värivalinta ei ole pelkkää sattumaa. Lanseerauksen vaaleanpunaisella kuosilla halutaan nimittäin tukea rintasyöpätutkimusta. Ghd lahjoittaa jokaista kokoelmasta myytyä tuotetta kohden 3 euroa Breast Cancer Research -yhditykselle. Saat siis laadukkaan muotoiluvälineen ja tuet samalla tärkeää asiaa. Kerromme lisää uutuuskokoelmasta alla.


Suoraan asiaan.

Löydät kokoelmasta muun muassa Platinum+ Styler -raudan, joka on tuotemerkin edityksellisin muotoilurauta. Rauta mukautuu hiustesi tarpeiden ja paksuuden mukaan parhaan mahdollisen muotoilutehokkuuden luomiseksi. Todellinen game-changer, kun puhutaan tehokkaasta muotoilusta, joka ei vahingoita hiuksia. Myös Gold Styler löytyy nyt powder pink -sävyssä. Raudassa on dual zone -teknologia, joka takaa tasaisen 185 asteen lämpötilan koko raudan mitalta.


Täyttä tehoa.

Puuteripinkin sävyn on saanut myös Helios-hiustenkuivaaja. Tehokkaampaa hiustenkuivaajaa saa etsiä. Tässä tuoteessa on nimittäin erittäin tarkka ilmavirta, joka puhaltaa 120km tuntinopeudella ja tarjoaa supernopean kuivaus ja muotoilukokemuksen. Tehokkaat ja helppokäyttöisen muotoiluvälineet ihanassa pinkissä kuosissa, joilla tuet tärkeää asiaa. Mikä olisi sen parempaa? Löydät kokoelman tuotteet alta.

Tutustu kokoelmaan.

Suodatin
2 tuotetta
ghd Helios Hair Dryer Pink Limited Edition
ghd Helios Hair Dryer Pink Limited Edition

159.20 € 199 € Ov-hinta 

0
ghd Platinum+ Styler Pink Limited Edition
ghd Platinum+ Styler Pink Limited Edition

220 € 275 € Ov-hinta 

0

💄 Black Week! 20% alennusta lähes kaikesta! 💄