Rauhoita ärtynyttä ihoa Estelle & Thild -tuotteilla

Rauhoita ihoasi.

Tuntuuko ihosi usein ärtyneeltä ja punoittavalta? Silloin sinulla on luultavasti herrkä ihotyyppi, joka vaatii erityisiä tuotteita. Haluamme esitellä sinulle BioCalm -tuotesarjan Estelle & Thildiltä. Nämä tuotteet rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja auttavat palauttamaan sen luonnollisen tasapainon. Kerromme lisää tuotteista alla ja esittelemme samalla kaksi tuotesarjan uutuustuotetta.


Uutta tuotesarjassa.

Tämä Estelle & Thild -tuotesarja pitää sisällää seerumin, kasvoöljyn, päivävoiteen, yövoiteen ja silmänympärysvoiteen jo entuudestaan. Nyt löydät tuotesarjasta myös kaksi uutuutta, nimittäin Probiotic Rebalancing Cream ja Ultra Rich Repair Cream -kosteusvoiteet. Nämäkin tuotteet ovat tottakai vegaanisia ja cruelty free.


Uudet päivävoiteet.

Ultra Rich Repair Cream on täyteläisempi kosteusvoide, joka hoitaa kuivaa ihoa keramidien, antioksidanttian, sheavoin ja mateliöljyn avulla. Tuote sopii täydellisesti kylmään ilmastoon ja antaa ihollesi runsaasti sen kaipaamia ravinteita. Probiotic Rebalancing Cream sen sijaan on pintakuivalle iholle luotu päivävoide, joka ehkäisee kiiltoa ja supistaa ihohuokosia. Näillä ominaisuuksilla saat varmasti herkän ihosi rauhoittumaan ja tasapainottumaan.

Osta BioCalm -tuotteita Estelle & Thildiltä.

Suodatin
7 tuotetta
Estelle & Thild BioCalm Comforting Rescue Oil (30ml)
Estelle & Thild BioCalm Optimal Rescue Serum (30ml)
Estelle & Thild BioCalm Eye Balm (15ml)
Estelle & Thild BioCalm Eye Balm (15ml)

21 € 28 € Ov-hinta 

0
EKO
Estelle & Thild BioCalm Nourishing Night Cream (50ml)
Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream (50ml)
Estelle & Thild BioCalm Soothing Day Cream (50ml)
Estelle & Thild BioCalm Soothing Day Cream (50ml)

24 € 30 € Ov-hinta 

0
EKO

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄