Rauhoita hiuspohjaasi

Rauhoita stressaantunut hiuspohja.

Korjaa ongelma juuresta käsin. Kirjaimellisesti. Terveet hiukset tarvitsevat terveen hiuspohjan. Kuulostaa aika loogiselta, vai mitä? Oribe tarjoaa ratkaisun, jolla saavutat tasapainoisen ja harmonisen ilan hiuspohjaasi. Oriben tuotesarja Serene sopii täydellisesti sinulle, joka kamppailet ärtyneen hiuspohjan ja mahdollisesti myös siitä johtuvan hilseilyn ja kuivuuden kanssa. Tämä sarja ei ole mikään uutuus, vaan jo eräänlinen klassikko hiusfanaatikkojen keskuudessa. Nyt sarjaan on kuitenkin lisätty kaksi aivan uutta tuotetta, joista kerromme alla lisää.


Palauta tasapaino.

Kuten useimmista hiustenhoitosarjoista, löydät tästä sarjasta shampoon ja hoitoaineen. Kun käytät näitä yhdessä, saat tuloksena puhtaat ja kosteutetut hiukset ja tasapainoisen ja rauhoitetun hiuspohjan, joka ei enää hilseile. Nyt voit ennen hiustenpesua käyttää myös Serene-sarjan uutuuksiin lukeutuvaa, hiuskuorintaa. Levitä märkiin hiuksiin ennen shampoota ja pääset tehokkaasti eroon kuolleista ihosoluista, ylimääräisestä rasvasta ja muusta liasta, joka on kertynyt hiuspohjaan.


Rauhaa päänahalle ja mielelle.

Sarjasta löytyy tietenkin myös hoitava treatment. Tätä hoitoa voi käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin ja se vaikuttaa välittömästi rauhoittaen ärtynyttä hiuspohjaa. Minttu ja kamomilla auttavat palauttamaan hiuspohjan tasapainoin. Tämän lisäksi sarjasta löytyy nyt myös uutuustuote thickening spray. Suihkuta tätä tuotetta suoraan hiuspohjaan, jolloin saat lisää volyymia hiuksiin juuresta asti. Tuote ei ole vain stailaustuote vaan vaikuttaa myös kosteuttaen, vahvistaen ja tasapainottaen hiuspohjaa ja hiuksia.

Tutustu Oribe Serene -sarjaan.

Suodatin
3 tuotetta
Oribe Serene Scalp Thickening Spray (125ml)
Oribe Serene Scalp Exfoliating Scrub (125ml)
Oribe Serene Scalp Leave-On Treatment (50ml)

💄 Black Week! 20% alennusta lähes kaikesta! 💄