Ravitse hiuksiasi superfoodien avulla

Ravitsevaa hiustenhoitoa.

Mikset ravitsisi hiuksiasi samalla tavalla kuin kehoasi? Esittelemme nyt hiustenhoitotuotteet, jotka sisältävät luonnollisia ja ravitsevia ainesosia, eivätkä mitään ylimääräistä. Ei sulfaatteja, silikoneja, ftalaatteja tai parabeeneja. Tuotteet on täytetty vain ravitsevilla superfoodeilla. Esittelemme nyt nämä Briogeon upeat uutuustuotteet.


Superfoodit hiuksille.

Briogeo ja heidän suhteensa luonnollisiin ainesosiin ulottuu pitkälle menneisyyteen. Jo tuotemerkin alkuajoilla luonnolliset ainesosat ovat olleet mukana kuvioissa. Haluamme nyt esitellä uutuuksia, jotka sisältävät muun muassa antioksidanttirikasta matchaa ja ravitsevaa omenaa, jotka toimivat täydellisenä yhdistelmänä hyvinvoivien hiusten saavuttamiseen. Tai kokeilistko ravitsevaa smoothieta, joka sisältää banaania, kookosta, acaita ja mangoa?


Ravitsevat tuoteduot.

Molemmat näistä yhdistelmistä löytyvät Briogeon valikoimasta. Matcha + Apple Replenishing Superfood Shampoo ja Conditioner tarjovat Omega-3, Omega-6 ja C-vitamiini -rikasta hiustenhoitoa. Myös Banana + Coconut Nourishing Superfood Shampoo ja Conditioner on täynnä antioksidantteja, rasvahappoja, E-vitamiinia ja paljon muuta. Hiuksesi saavat aimoannoksen ravintoa ja suojaa ilman saasteilta, ja tuotteet tuoksuvat samalla taivaallisilta. Kokeile itse!

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄