Reset yöseerumit

Täydellinen duo öiseen ihonhoitoon.

Tiedätkö, mitä tapahtuu joka päivä kerran minuutissa ympäri maailmaa? Joku ostaa Immortelle Overnight Reset -yöseerumin. Tämä statistiikka puhuu puolestaan ja tämän yöseerumin suosio on ilmeinen. Reset Eye Serum on samaan sarjaan kuuluva uutuus, josta saattaa vielä tulla klassikko alkuperäisen rinnalle. Tästä me emme ainakaan yllättyisi, sillä tiedämme, että tämä uutuustuote takaa tehoa. Me kerromme nyt tarkemmin, miksi sinunkin tulisi lisätä nämä tuotteet iltarutiiniisi.


Kasvoseerumi.

Seerumi, joka antaa sinulle mahdollisuuden kelata aikaa taaksepäin ja pyyhkiä pois kaikki päivän aikana ihoosi kohdistunut rasitus. Immortelle Overnight Reset levitetään illalla ja annetaan vaikuttaa yönyli, jolloin solujen uusiutuminen on tehokkaimmillaan. Aamulla ihosi on virkeä ja täynnä hehkua. Huomaat myös, että rypyt ja juonteet häpyvät iholtasi.


Silmäseerumi.

Uudella silmäseerumilla saat aikaan saman piristävän ja hehkuvan efektin myös silmien alueelle. Reset Eye Serum takaa silmillesi kauneusunet, joita ne kaipaavat. Silmäseerumi sisältää alkuperäisestä poiketen kukkaisuutteita sekä kofeiinia, joka piristää ihoasi ja häivyttää turvotusta ja tummia silmänalusia. Silmäsi näyttävät levänneiltä jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Tutustu L’Occitane Reset-sarjan tuotteisiin.

Suodatin
2 tuotetta
L'Occitane Reset Eye Serum (15ml) Y
L'Occitane Reset Eye Serum (15ml)

54.90 € 54.90 € Ov-hinta 

0
L'Occitane Immortelle Overnight Reset (30ml) Y
L'Occitane Immortelle Overnight Reset (30ml)

59 € 61.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄