Rituals-lahjavinkit

Ihanat lahjapakkaukset itsellesi tai ystävälle.

Kauniiseen pakkaukseen paketoitu rentoutumishetki. Täydellinen lahja itsellesi, jos kaipaat hemmottelua. Lahjan voi tietenkin ansaita myös joku muu. Unohditko kenties hankkia äidille äitienpäivälahjan? Tai kaipaisiko ystäväsi piristystä? Ritualsin ihanat lahjapakkaukset ovat kauniita ja tuotteet hemmottelevia, joten nämä lahjat olisivat varmasti kenelle tahansa ihana yllätys. Haluamme nyt esitellä kaksi lahjapakkausta, jotka kuuluvat meidän suosikkeihimme.


The ritual of Sakura.

Suosittu Sakura-tuotesarja sisältää tuotteita, joissa yhdistyvät muun muassa kirsikankukka ja riisimaito. Nämä ainesosat antavat tuotteille ihanan rentouttavan tuoksun ja jättävät ihon sileäksi, pehmeäksi ja hehkuvaksi. Tuotesarjasta löytyy tuotteita sekä vartalolle että kotiin. Selaa lahjapakkauksia alta ja lahjoita rentoutusta ja hemmottelua joko itsellesi tai läheiselle..


The ritual of Ayurveda.

Ayurveda-sarjan tuotteista löydät muun muassa intianruusua ja manteliöljyä. Intianruusun tuoksu saa aistit rentoutumaan ja manteliöljy sisältää runsaasti sekä proteiineja että vitamiineja ja on siksi ihoa tehokkaasti pehmentävä ja kosteuttava ainesosa. The Ritual of Ayerveda on saanut inspiraationsa intialaisista perinteistä ja auttaa saavuttamaan tasapainoisemman ja hyvinvoivan elämäntyylin.

Osta tuotteita.

Suodatin
9 tuotetta
Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Ritual M Y
Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Ritual M

23.92 € 29.90 € Ov-hinta 

0
Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Collection L Y
Rituals Discovery Set Sakura Y
Rituals Discovery Set Sakura

28.50 € Ov-hinta 

0
Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Treat Set Y
Rituals The Ritual Of Ayurveda Rebalancing Ritual M Y
Rituals The Ritual Of Ayurveda Rebalancing Treat Set Y
Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Ceremony Y
Rituals The Ritual Of Ayurveda Rebalancing Ceremony Y

Budbee toimittaa tilauksesi kotiovelle pääkaupunkiseudulla. Lue lisää > >