Ruusuinen puhdistusrutiini

Ruusuinen puhdistusrutiini By Terryltä.

Ruusu on kaunis ja klassinen kukka, mutta tiesitkö, että ruusut tekevät myös hyvää ihollesi? By Terryn Baume de Rose -tuotesarja koostuu ihanista ruusuntäytteisistä tuotteista, joiden joukosta löydät myös tehokkaan ja hellävaraisen puhdistusrutiinin. Tämä puhdistusrutiini koostuu kolmesta tuotteesta, jotka pitävät sisällään ruusunmarjaöljyä, ruusuvettä ja ruusu-uutteita, ja yhdessä luovat yksinkertaisen, mutta tehokkaan puhdistusrutiinin.

Baume de Rose -sarjasta puheen ollen, haluamme samalla vinkata sarjan upeista kasvonaamioista. Ne sopivat täydelliseksi osaksi ihonhoitorutiiniasi silloin, kun kaipaat hieman extra hemmottelua. Tutustu esimerkiksi kosteuttavavaan Hydrating Mask -liinanaamioon ja Glowing Mask -geelinaamioon, joka antaa ihollesi upean hehkun.


Vaihe 1: Meikinpoistoaine.

By Terryn kaksivaiheinen meikinpoistoaine poistaa sitkeimmänkin meikin tehokkaasti. Tämä tuote poistaa niin vedenkestävän meikin kuin long-wear -meikinkin helposti. Baume de Rose Bi-Phase Makeup Remover sisältää yhdistää pouhdistusveden ja -öljyn, jotka sekoittuvat keskenään, kun ravistat pulloa. Tuotteen kaksitasoinen teho tekee meikinpoistosta helppoa.


Vaihe 2: Micellar Water.

Jatka puhdistusrutiinia Baume de Rose Micellar Water -misellivedellä. Tämä tuote poistaa viimeisetkin meikin rippeet ja epäpuhtaudet kasvoiltasi ja kosteuttaa samalla ihoasi. Pyyhi kasvot miselliveteen kastetulla vanulapulla ja saat puhtaan ja raikkaan, täyteläisen tuntuisen ihon, jonka kosteustaso nousee samalla kertaa jopa 80%.


Vaihe 3: Kasvovesi.

Ota lopuksi esiin kasvovesi, tässä tapauksessa Baume de Rose Beauty Toner, joka on puhdistusrutiinin viimeinen vaihe. Tämä tuote on kuin ruusukimppu pullossa, sillä se sisältää ruusunlehtiä sekä ruusunmarjaöljyä ja ruusu-uutetta. Ihosi tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ja pirteältä ja saat samalla upean hehkun kasvoillesi. Täydellinen tuote myös iltarutiiniin, sillä ruusun tuoksulla on rauhoittavia vaikutuksia.

Osta koko rutiini.

Suodatin
3 tuotetta
By Terry Baume De Rose Beauty Toner (200ml) Y
By Terry Baume De Rose Beauty Toner (200ml)

43.90 € 43.90 € Ov-hinta 

0
By Terry Baume De Rose Micellar Water (200ml) Y
By Terry Baume De Rose Micellar Water (200ml)

30 € 37.90 € Ov-hinta 

0
By Terry Baume De Rose Bi-Phase Make-Up Remover (200ml) Y

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄