Sano ei hiustenlähdölle näillä tuotteilla

Don’t be afraid of falling.

Jätätkö jälkeesi hiussuortuvia, mihin ikinä meneteki? Löydätkö jatkuvasti pudonneita ja katkenneita hiuksia vaatteistasi, tyynyltäsi tai suihkun viemärin ympäriltä? Kérastasen uusi tuotesarja perustuu siihen, että on olemassa kahta eri tyyppistä hiustenlähtöä. Ensimmäinen on hiustenlähtö, joka lähtee juurista asti ja toinen on hiustenlähtöä, joka johtuu kuluneista ja katkeilevista hiuksista. Uutuussarja Genesis tarjoaa ratkaisun näihin molempiin. Kerromme nyt lisää tästä Kérastase-uutuudesta ja sen hyödyistä.


Mistä hiustenlähtö johtuu?

Hiusten hyvinvointi riippuu useasta eri tekijästä. Elämäntyyli, stressi, hormonaaliset muutokset ja ravinto vaikuttavat kaikki hiusten laatuun. Lisäksi on useita ulkoisia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa hiuksiin. Esimerkiksi lämpökäsittelyllä ja ympäristöhaitoilla voi olla suurikin vaikutus hiuksiin. Näitä ongelmia vastaan on Kérastase kehittänyt Genesis-sarjan. Tuotteiden vaikuttavat aineet vahvistavat hiuskuituja, mikä luo hiuksille vahvemman suojan.


Miten sarjaa käytetään?

Jos sinulla on ohuet ja heikot hiukset, suosittelemme kokeilemaan Bain Hydra-Fortifiant -shampoota ja Fondant Renforcateur -hoitoainetta, jonka jälkeen suosittelemme käyttämään lämpösuojaa ja seerumia. Jos taas hiuksesi ovat paksummat voit vaihtaa shampoon ja hoitoaineen Bain Nutri-Fortifiant ja Masque Reconstituant -tuotteisiin. Sarjasta löytyy myös ampulleja, joita suositellaan käytettäväksi tehokuurina, joka minimoi hiustenlähtöä syvältä juurista käsin.

Tutustu tuotesarjaan.

Suodatin
7 tuotetta
Kerastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant (250ml)
Kerastase Genesis Fondant Renforçateur (200ml)
Kerastase Genesis Masque Reconstituant (200ml)
Kerastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant (250ml)
Kerastase Genesis Défense Thermique (150ml)
Kerastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant (90ml)

Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa. Lue lisää > >