Say hi to By Terry

Hi Terry.

You are in for a treat! By Terry on lanseerannut muutamia ihania kevätuutuuksia, joista löydät esimerkiksi erään ikonisen tuotteen puuterin muodossa sekä lisäyksiä Baume de Rose-sarjaan. Varoituksena vain, nämä uutuudet ovat vastustamattomia!


CC Powder.

Voimmeko antaa hetken tai toisenkin sille, kuinka paljon rakastamme By Terry CC Seerumia? Valmista? Hyvä. Ja ajattele, että nyt seerumi on lanseerattu myös puuteriversiona! Samat neljä sävyä ja upeaa hehkua. Puuteri tasoittaa ihoa, korjaa ihon sävyä ja antaa superkauniin hehkun. Mahtava lisä meikkilaukkuun!


Baume de Rose l'Huile.

Baume de Rose päästä varpaisiin. Tätä öljyä voi käyttää kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Koko vartalosi saa siis nauttia tästä mahtavasta ruusuöljyjen, E-vitamiinin ja Rose blossom-vahan sekoituksesta. Suihkuta öljyä kasvoille ja vartalolle aamuin illoin sekä hiuksiin, joko kuiviin hiuksiin suojaamaan latvoja tai lämpösuojaksi hiustenkuivaukseen. Käyttömahdollisuudet ovat loputtomat.


Baume de Rose Tinted.

Eikä tässä vielä kaikki, toinenkin ikoninen tuote on kokenut päivityksen. Baume de Rose Crayon on nyt saatavana kahdessa sävyssä. Samat hoitavat ainesosat, jotka kosteuttavat huulia tehokkaasti ja kauniin roosan tai nuden sävy. En haluaisi sanoa "mitä minä sanoin", mutta ovathan nämä täysin vastustamattomia, eikö?

Uutuudet.

Suodatin
5 tuotetta
By Terry Baume De Rose Tinted Le Stick Levres Lip Care
By Terry Baume De Rose L'Huile Visage Corps Cheveux (100ml) Y
By Terry Brightening CC Powder
N1 Immaculate Light N2 Rose Elixir
By Terry Brightening CC Powder

56 € 59.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄