Silmäseerumi Versolta

Ikääntymisen merkkejä silmien ympärillä?

Siinä tapauksessa meillä on sinulle tehokas anti-aging -vinkki Versolta. Silmänympärysiho on ohuempaan kuin muu kasvojen iho. Siksi voi olla vaikeaa löytää tuotteita, jotka ovat tehokkaita, mutta tarpeeksi hellävaraisia, jotta ne sopivat silmänympärysiholle. Tähän pulmaan tarjoamme ratkaisuksi Verson Super Eye Serum -silmäseerumia. Lue lisää tästä fantastisesta tuotteesta alla.


Hellävaraisempi...

Tämän tuotteen, kuten monen muun Verson tuotteen, salainen ase on Retinol 8. Jos olet jo ehtinyt tutustua retinoliin ainesosana, tiedät varmasti että se on A-vitamiinivalmiste, jota tulee käyttää varoen ja mieluiten ei silmien alueella. Retinol 8 on kuitenkin huomattavasti tavallista retinolia hellävaraisempaa ja sopii siksi erinomaisesti käytettäväksi myös silmien alueella. Tätä retinolin muotoa voit sitä paitsi käyttää myös päivisin.


...& tehokkaampi.

Retinol 8 ei ole ainoastaan hellävaraisempi vaan myös tehokkaampi ainesosa kuin perinteinen retinol. Jopa 8 kertaa tehokkaampi. Retinol 8 can do no wrong? Ei siis ihme, että tämä seerumi loihtii pois silmänympärysalueen rypyt, juonteet ja hyperpigmentaatiot. Tehokas peptidiyhdistelmä auttaa myös häivyttämään silmäpusseja ja tummia silmänalusia. Kuten monet muutkin Verson tuotteet, tämä tuote sisältää myös kurkumaa, joka on täynnä antioksidantteja ja suojaa ihoa tehokkaasti vapailta radikaaleilta.

Osta Verso Super Eye Serum.

Suodatin
1 tuotetta
Verso Super Eye Serum (30ml) Y
Verso Super Eye Serum (30ml)

72 € 73.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄