Silymarin CF Skinceuticalsilta

Uutuus Skinceuticalsilta.

Uudet tulokkaat ihonhoitohyllyssä herättävät aina meidän uteliaisuutemme. Varsinkin, kun kyseessä on C-vitamiiniseerumi, joka kamppailee tehokkaasti sekä aknea että ihon ikääntymistä vastaan. Heräsikö sinunkin kiinnostuksesi tätä Skinceuticals-uutuutta kohtaan? Lue lisää ja paljastamme kaiken tästä superuutuudesta.


Uutuus Prevent-kategoriassa.

Skinceuticals-perheen uusin tulokas on Silymarin CF -seerumi, joka kuuluu tuotemerkin Prevent-kategoriaan, eli toimii ihoongelmia ehkäisten. Tämä tuote on sinulle, joka haluat ehkäistä sekä ikääntymisen merkkien ja aknen syntymistä ja sopii erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle.


Täynnä aktiivisia happoja.

Lyhyesti sanottuna, tämä seerumi sisältää yhdistelmän happoja, jotka yhdessä ehkäisevät öljyhapettumista, joka voi johtaa sekä akneen että ihon ikääntymiseen. Näiden happojen joukosta löydät feruulihappoa, askorbiinihappoa, salisyylihappoa sekä kaalivalvattiuutetta, joka tässä tapauksessa kulkee nimellä silymarin. Ihostasi tulee vähemmän rasvainen, ihohuokoset supistuvat, rypyt tasoittuvat ja aknen riski pienenee.

Osta uutuustuote.

Suodatin
1 tuotetta
SkinCeuticals Silymarin CF (30ml)
Skinceuticals Silymarin CF (30ml)

169 €171 €Ov-hinta 

0
New

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄