Skincare Heroes

Skincare heroes.


Haluamme nyt esitellä muutaman tuotteen, joita ilman emme voi elää. Nämä anti-aging sankarit ovat todella must-have -tuotteita. Tutustu näihin upeisiin kosteusvoiteisiin ja seerumeihin alla.


Bioeffect.

Heti puhdistuksen jälkeen levitämme seerumin, joka sisältää suuren pitoisuuden aktiivisia ainesosia. Bioeffect EGF Serum on ikoninen seerumi, joka on meidän ja monen muun suursuosikki. Tämä tuote häivyttää ryppyjä tehokkaasti ja antaa iholle kiinteyttä ja upeaa hehkua. Seerumi sisältää vain 7 ainesosaa, joiden pitoisuudet on optimoitu tuotteen tehon maksimoimiseksi.


Clarins.

Toinen palkittu seerumi, jota haluamme suositella on Clarins Double Serum. Kuten tuotteen nimi kertoo, seerumi on kaksivaiheinen ja yhdistää öljypohjaisen ja vesipohjaisen koostumuksen. Yhdessä, seerumin 21 kasviperäisetä uutetta antavat iholle runsaasti ravinteita ja saavat aikaan tehokkaan anti-aging efektin. 


Sensai.

Seerumin jälkeen seuraa kosteusvoiteen aika. Meidän vinkkimme tässä kategoriassa tulevat Sensailta ja Filorgalta. Sensain tuotesarja Absolute Silk tarjoaa silkinsileää anti-aging hoitoa ihollesi. Absolute Silk Cream tarjoaa sekä ihanan miellyttävän koostumuksen iholla että taattuja tuloksia. Saat sekä sileämmän, kiinteämmän että hehkuvamman ihon.


Filorga.

Myös Filorgan valikoimasta löydät liudan ylistettyjä anti-aging -tuotteita. Haluamme erityisesti nostaa esiin palkitun Time-Filler -voiteen. Tämän tuotteen teho keskittyy ryppyjen tasoittamiseen ja tekee ihosta huomattavasti tasaisemman ja sileämmän. Voide häivyttää kuivumisen aiheuttamia juonteita kosteuttamalla ihoa tehokkaasti sekä syvempiä ryppyjä täyttämällä niitä sisältä käsin. 

Osta tuotteita.

Suodatin
5 tuotetta
Clarins Double Serum
30ml 50ml
Clarins Double Serum

alk.67 € alk.72 € alk.89.90 € Ov-hinta 

6
BIOEFFECT EGF Seerumi (15ml)
BIOEFFECT EGF Seerumi (15ml)

127.90 € 127.90 € Ov-hinta 

4
SENSAI Absolute Silk Cream (40ml)
SENSAI Absolute Silk Cream (40ml)

157 € 165.90 € Ov-hinta 

0
BIOEFFECT EGF Serum (5ml)
BIOEFFECT EGF Serum (5ml)

73 € Ov-hinta 

0
Filorga Time-Filler (50ml)
Filorga Time-Filler (50ml)

55 € 74.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄