Soleil-sarja Kérastaselta

Suojaa hiuksesi auringolta.

Suurin osa meistä tietää, että ihon suojaaminen auringolta on tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta, mutta moni ei ehkä muista, että sama pätee myös hiuksiin. Hiusten suojaaminen UV-säteiltä auttaa pitämään hiuksesi hyvinvoivina ja säilyttämään värin hiuksissasi. Vältä kuivuus, pörröisyys ja haalistunut väri käyttämällä suojaavia hiustuotteita. Meidän vinkkimme on Kérastase Soleil -sarja, josta kerromme lisää alla.


Korjaa.

Kérastase Soleil -tuotesarja sisältää shampoon, hoitoaineen, leave-in-hoitoaineen sekä öljysuihkeen, jotka sekä hoitavat ja korjaavat hiuksiasi että suojaavat niitä auringolta. Sekä shampoo että hoitoaine ovat täydellisiä komponentteja hiustenhoitorutiiniisi aurinkoiseen vuodenaikaan. Tuotteet kosteuttava, hoitavat, puhdistavat, kiillottavat ja pehmentävät hiuksiasi. Saat siis kaiken, mitä hiuksesi tarvitsevat kesään.


Suojaa.

Sarjaan kuuluu myös leave-in-hoitoaine, joka toimii tehokkaana suojana hiuksillesi ennen kuin lähdet ulos aurinkoon. Kookosvesi, E-vitamiini ja UV-filtteri tekevät tästä hoitoaineesta tehokkaan suoja UV-säteitä ja auringon aiheuttamia vaurioita vastaan. Lisäksi löydät sarjasta myös öljysuihkeen, joka toimii sekä muotoilutuotteena että aurinkosuojana. Öljysuihke hoitaa hiuksiasi ja jättää jälkeensä upeat, hyvinvoivat hiukset.

Tutustu Kérastase Soleil -sarjaan.

Suodatin
4 tuotetta
Kérastase Soleil Creme UV Sublime (150ml) Y
Kérastase Soleil Creme UV Sublime (150ml)

30.90 € 30.90 € Ov-hinta 

0
Kérastase Soleil Masque (200ml) Y
Kérastase Soleil Masque (200ml)

39 € 41.90 € Ov-hinta 

0
Kérastase Soleil Huile Sirene (150ml) Y
Kérastase Soleil Huile Sirene (150ml)

30.90 € 30.90 € Ov-hinta 

0
Kérastase Soleil Bain (250ml) Y
Kérastase Soleil Bain (250ml)

24.90 € 24.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄