Steampod 3.0 - L'Oréal Professionnel

Steampod 3.0 by L’Oréal Professionnel.

Nopeampi ja hellävaraisempi. Kai olet jo kuullut L’Oréal Professionnel Steampod -muotoiluraudasta, joka suoristaa hiuksesi tuplasti nopeammin kuin tavallinen suoristusrauta? Tiedäthän myös, että Steampodin avulla minimoit katkeilevat hiukset muotoilun aikana? Nyt Steampod on saanut päivitystä Steampod 3.0 -mallin muodossa ja on entistäkin parempi! Uutuus löytyy nyt valikoimastamme ja kerromme siitä lisää alla.


Tehokasta muotoilua.

Jos L’Oréal Professionnel Steampod ei ole sinulle vielä tuttu, kerromme nyt lyhyesti sen ominaisuuksista. Steampod muotoilee hiuksesi höyryn avulla ja siitä se on saanut myös nimensä. Täytä siis tuotteen säiliö vedellä ja se on valmis käyttöön. Päivitetyssä versiossa on sisäänrakennettu vesisäiliö vanhan erillisen vesisäiliön sijaan. Hiusten muotoilu on siis nyt entistäkin helpompaa. Voit säädellä lämpötilaa kätevästi omien tarpeidesi mukaan. Samalla tuotteella onnistuu niin suoristus, kiharrus kuin tyvien kohotus.


Pitkäkestoiset tulokset.

Jotta voit maksimoida haluamasi lopputuloksen, on tuotesarjaan lisätty myös muotoilutuotteita. Steampod Cream, Steampod Milk ja Steampod Serum. Valitse Cream tai Milk hiustyypistäsi riippuen ja levitä tuote kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Tuote silottaa hiuksiasi, vähentää pörröisyyttä ja luo pitkäkestoisemman lopputuloksen. Tuotteet toimivat tottakai myös lämpösuojina. Kun olet muotoillut hiuksesi Steampod 3.0:n avulla voit levittää hiuksiin seerumin, joka sopii kaikille hiustyypeille ja korjaa ja suojaa hiuksiasi.

Tutustu uutuuteen.

Suodatin
4 tuotetta
L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 Y
L'Oréal Professionnel Steampod 3.0

213.50 € 266.90 € 266.90 € Ov-hinta 

3
L'Oréal Professionnel Steampod Smoothing & Repairing Cream (150ml)
L'Oréal Professionnel Steampod Smoothing & Repairing Cream (150ml)

15.90 € 19.90 € 19.90 € Ov-hinta 

0
L'Oréal Professionnel Steampod Smoothing & Repairing Milk (150ml)
L'Oréal Professionnel Steampod Smoothing & Repairing Milk (150ml)

15.90 € 19.90 € 19.90 € Ov-hinta 

1
L'Oréal Professionnel Steampod Smoothing & Repairing Serum (50ml) Y
L'Oréal Professionnel Steampod Smoothing & Repairing Serum (50ml)

15.90 € 19.90 € 19.90 € Ov-hinta 

1

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄