Stimuluskin Plus Darphinilta

Ikääntyvälle iholle.

Sinulle, joka kamppailet ryppyjen ja juonteiden kanssa. Sinulle, joka huomaat ihosi kimmoisuuden ja kiinteyden vähentyneen. Sinulle, jonka iho on alkanut tuntua väsyneeltä. Sinulle, joka huomaat ihollasi ikääntymisen merkkejä. Ihonhoitosarja Stimulskin Plus Darphinilta sopii sinulle, jos kärsit näistä ongelmista ja haluat palauttaa ihollesi nuorekkaan hehkun. Tämä ihonhoitosarja on suunniteltu kypsälle iholle ja kaikki sen tuotteet sisältävät "sea emerald"-ainesosan, joka on salaisuus tuotteiden lyömättömään tehoon. Me kerromme lisää tästä tuotesarjasta alla.

Juuri nyt saat Darphin Serumask (4ml) ja Eye cream (2ml) tuotteet kaupan päälle, kun ostat vapaavalintaisen Darphin-tuotteen. Lahjan arvo on noin 15€. Kampanja on voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.


Mistä on kyse?

Tuotesarjaan kuuluu yksi seerumi, kaksi kosteuvoidetta (yksi normaalille iholle, toinen kuivalle iholle), silmävoide sekä kaksi kasvonaamiota, joista kaikki vaikuttavat ikääntymisen merkkejä häivyttäen ja ehkäisten. Löydät sarjasta ainesosia, jotka vauhdittavat kollageeni - ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta lisäävän proteiinin - tuotantoa. Tuotteet täyttävät ihoa sisältäpäin, jolloin rypyt ja juonteet täyttyvät ja pienenevät näkyvästi. Tuotesarja on suunnattu kypsälle, ikääntyvälle iholle ja sen vaikutus ei ole ainoastaan ikääntymisen merkkejä ehkäisevä vaan myös olemassa olevia merkkejä häivyttävä.


Mistä tuotesarja koostuu?

Sarjan seerumi palauttaa ihon kimmoisuutta, volyymia ja kiinteyttä samalla voimistaen kasvojen piirteitä. Kosteusvoiteet vähentävät näkyviä ryppyjä ja lisäävät ihon kosteutta ja hehkua. Kahden kosteusvoiteen ero on, että toinen on suunniteltu normaalille iholle ja toinen kuivalle iholle. Sarjasta löytyy myös Mask Lotion -tuote, joka levitetään puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen taputellen iholle. Äläkä unohda myöskää Serumask-tuotetta, joka on kasvonaamion ja seerumin yhdistävä hybridituote, joka levitetään kasvonaamion tavoin. Käytä lopuksi silmävoidetta, joka palauttaa kiinteyden ja kosteuden silmien alueelle.

Tutustu Stimulskin Plus -sarjaan Darphinilta.

Suodatin
6 tuotetta
Darphin Stimulskin Plus Multi-Corrective Divine Eye Cream (15ml) Y
Darphin Stimulskin Plus Multi-Corrective Divine Eye Cream (15ml)

98.90 € 131.90 € 131.90 € Ov-hinta 

0
Darphin Stimulskin Plus Serumask (50ml) Y
Darphin Stimulskin Plus Serumask (50ml)

118.40 € 157.90 € 157.90 € Ov-hinta 

0
Darphin Stimulskin Plus Serum (30ml) Y
Darphin Stimulskin Plus Serum (30ml)

201.70 € 268.90 € 268.90 € Ov-hinta 

0
Darphin Stimulskin Plus Multi Corrective Divine Cream Very Dry (50ml) Y
Darphin Stimulskin Plus Multi Corrective Divine Cream Very Dry (50ml)

191.20 € 254.90 € 254.90 € Ov-hinta 

0
Darphin Stimulskin Plus Multi Corrective Divine Cream Normal/Dry (50ml) Y
Darphin Stimulskin Plus Multi Corrective Divine Cream Normal/Dry (50ml)

191.20 € 254.90 € 254.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄