Suosikkeja Björn Axénilta

Suosikkeja Björn Axénilta.

Kaikki nämä vuodet alalla ovat tehneet Björn Axénista todellisen expertin hiustenhoidon saralla. Heidän tuotevalikoimastaan löydät liudan tehokkaita hiustuotteita erilaisiin tarpeisiin. Mutta mitkä tuotteet ovat kaikkien aikojen suosituimpia? Olemme koonneet tuotemerkin parhaat tuotteet alle. Mikä niistä on sinun suosikkisi?

Psst, tiesitkö, että suurin osa Björn Axén -tuotteista on vegaanisia? Kaikki alta löytyvät tuotteet ainakin ovat.


Korjaa.

Aina silloin tällöin hiuksemme kaipaavat extra hemmottelua ja hoivaa. Tehohoito on täydellinen tapa hoitaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Tehohoito, joka on pelastanut meidän hiuksemme useita kertoja on Deep Conditioner Repair Hair Mask. Tämä hoito on täynnä mineraaleja ja ekologista arganöljyä, jotka auttavat palauttamaan hiuksiin terveen pehmeyden ja taipuisuuden.


Suojaa.

Tehohoidon lisäksi on tietenkin tärkeää myös ennaltaehkäistä vaurioiden syntymistä. Älä siis unohda lämpösuojaa. Heat Styling Protection-lämpösuoja suojaa hiuksia jopa 220 asteeseen asti ja sopii kaikille hiustyypeille ja kaikenlaiseen muotoiluun. Tuote sisältää keratiinia, mineraaleja, B5-vitamiinia ja auringonkukkaöljyä, jotka antavat hiuksille upeaa kiiltoa ja suojaavat hiuksia sekä lämmöltä että UV-säteiltä.


Muotoile.

Björn Axénin valikoimasta löytyy myös laadukkaita muotoilutuotteita. Jos meiltä kysytään, upea rantalookki sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Beachy waves -tyylin luot helposti Salt Water Spray -suolasuihkeen avulla. Suihke antaa hiuksille tekstuuria ja upean mattapintaisen lopputuloksen, joka on helppo muotoilla haluamaansa tyyliin. Tuotteessa on sitä paitsi upea tuoksu, joka muistuttaa kesästä talvellakin.

Osta suosikkeja.

Suodatin
3 tuotetta
Björn Axen Heat Styling Protection
150ml 50ml
Björn AxénBjörn Axen Heat Styling Protection

alk.7.10 € alk.8.90 € alk.8.90 € Ov-hinta 

0
Björn Axén Salt Water Spray Beach Texture & Volume (150ml) Y
Björn Axén Salt Water Spray Beach Texture & Volume (150ml)

11.10 € 13.90 € 13.90 € Ov-hinta 

0
Björn Axén Deep Conditioning Repair Hair Mask (200ml) Y

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄