Suosikkeja Ole Henrikseniltä

Rutiinit kunniaan.

Oletko koskaan miettinyt, miten monta ihanaa tuotetta Ole Henriksenin valikoimasta löytyy? Tuotemerkki on todellakin onnistunut vuosien varrella luomaan hittituotteen toisensa jälkeen. Jos sinusta tuntuu vaikealta valita itsellesi tuotetta näiden suosikkien joukosta, mikset kokeilisi kokonaista ihonhoitorutiinia Ole Henriksen -tuotteilla. Tutustu luomaamme rutiiniin alla ja saat taatusti tasaisemman, kosteutetun ja hehkuvan ihon.


Puhdistus.

Ihonhoitorutiini alkaa tavalliseen tapaan puhdistuksesta ja tähän suosittelemme tottakai palkittua Truth Juice Daily Cleanser -tuotetta. Tämä tuote ei ole suosittu turhaan. Se sisältää muun muassa appelsiinivettä, PHA-happoa ja kasviperäisiä uutteita, jotka poistavata lian ja meikin iholta tehokkaasti jättäen jälkeensä raikkaan tunteen. Voit lisäksi lisätä iltarutiiniisi Glow2OH Dark Spot Toner -kasvoveden, joka sisältää AHA-happoa ja kirkastaa ihoa samalla häivyttäen pigmenttiläiskiä. Ihosi tuntuu pehmeältä käytön jälkeen ja huomaat myös ryppyjen ja juonteiden häipyvän ajan myötä.


Seerumi.

Seuraavaksi vuorossa on seerumi. Seerumia kannattaa käyttää sekä aamuin että illoin parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Suosittelemme tietenkin suursuosikkia Banana Bright Vitamin C Serum, joka on todellinen monitoimija. Tuote vaikuttaa sekä kiinteyttäen, antaen hehkua että häivyttäen pigmenttiläiskiä, ihohuokosia ja ryppyjä. Seerumi sisältää yhdistelmän C-vitamiinia, hyaluronihappoa, E-vitamiini, PHA-happoa ja Banana Powder pigmenttejä, joka saa ihosi voimaan hyvin ja näyttämään hyvältä.Kosteusvoide.

Ole Henriksenin valikoimasta löytyy niin monta hyvää tuotetta, ettemme ehdi listata niitä kaikkia. Tähän rutiiniin olemme valikoineet vain parhaista parhaat tuotteet ja yksi niistä on C-Rush Brightening Double Crème. Tämä kosteusvoide kosteuttaa ihoasi tehokkaasti samalla luoden, yllätys yllätys, upeaa hehkua iholle ja häivyttäen juonteita iholta. Vaihda voide illalla Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme-yövoiteeseen, joka sisältää Bakuchiolia (kasviperäistä vaihtoehtoa retinolille), alppitähteä, AHA-happoa, sheavoita ja kasviperäisiä uutteita. Voide auttaa ihoasi palautumaan yön aikana.


Silmävoide.

Emme tietenkään saa unohtaa silmiä. Kirkkaan ja hyvinvoivan silmänympärysihon saavutat helposti Banana Bright Eye Crème -silmänymärysvoiteen avulla. Tämä on ihonhoitorutiinin viimeinen vaihe, mutta sen tärkeyttä ei missään nimessä kannata aliarvioida. Voide auttaa sinua saavuttamaan pirteämmän katseen, häivyttäen tummia silmänaluasia ja silmäpusseja C-vitamiinin ja Banana Powder pigmenttien avulla. Lähes kaikki rutiinin tuotteet ovat vegaanisia (vain silmänympärysvoide sisältää mehiläisvahvaa). Kokeile itse ja koe muutos ihossasi.

Osta koko Ole Henriksen -rutiini.

Suodatin
6 tuotetta
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml)

35.12 € 43.90 € Ov-hinta 

7
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml)
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml)

61.11 € 71.90 € Ov-hinta 

2
Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser (147ml)
Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser (147ml)

26.35 € 31 € Ov-hinta 

1
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme (50ml)
Ole Henriksen Glow2Oh Dark Spot Toner (150ml)
Ole Henriksen Glow2Oh Dark Spot Toner (150ml)

23.92 € 29.90 € Ov-hinta 

2