Suosikkeja Verson valikoimasta

Simply the best.

Anti-aging -tuotteita, jotka ovat hellävaraisia, mutta tehokkaita. Tuotteita, jotka lievittävät aknea, mutta eivät jätä ihoa kuivaksi ja kiristäväksi. Ihonhoitoa, joka antaa intensiivistä kosteutusta, muttei jätä iholle tahmeaa tai kiiltävää pintaa. Tätä kaikkea on Verso. Tässä ovat meidän must-have -tuotteemme merkiltä.


Acne Deep Cleanse.

Kuoriva, vaahtoava ja täynnä salisyylihappoa - sounds familiar? Tämä puhdistustuote sopii täydellisesti akneiholle, sillä se irottaa rasvan ja lian hellävaraisesti tukkimatta huokosia. Tuote syväpuhdistaa ihoa, mutta on kuitenkin tarpeeksi hellävarainen, jotta se sopii päivittäiseen käyttöön. Täydennä rutiini Blemish Fix -täsmähoidolla maksimoidaksesi tehokkuuden.


Hydration Serum.

Tämä tuote sopii osaksi ihonhoitorutiinia aina, mutta etenkin talvella. Miksi? Koska, kylmyys tekee ihosta usein kuivemman ja silloin ihomme kaipaa erityisen paljon kosteutusta. Tämä kosteuttava seerumi on täydellinen ase kuivuutta vastaan. Tuote kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkäkestoisin vaikutuksin sekä palauttaa ihon suojakerroksen tasapainon.


Super Eye Serum.

Seerumeista puheen ollen, yksi suosikkimme tältä tuotemerkiltä on tämä tehokas silmänympärysseerumi. Tuote sisältää hellävaraista retinolin muotoa, retinol 8:a. Huomaat, että silmänympärysihon rypyt ja juonteet sekä hyperpigmentaatiot häipyvät ja silmänympärysihostasi tulee tasaisempi, kimmoisampi ja kiinteämpi.


Reviving Eye Mask.

Toinen tapa hoitaa silmänympärysihoa tehokkaasti on silmänaamio. Kuten tämä Verson hydrogeelinaamio, joka sisältää herkälle silmänympärysiholle mukautettua retinol 8:a. Aseta naamiot puhtaalle silmänalusiholle ja anna vaikuttaa 20 minuutin ajan. Poista naamiot ja taputtele ylimääräinen tuote ihoon kunnes se imeytyy. Silmäsi saavat kosteutusta sekä nuorekkaamman ja pirteän ilmeen.


Night Cream.

Päivän päätteeksi voit viimeistellä Verso-rutiinisi tällä yövoiteella. Myös tämä tuote sisältää hellävaraista retinol 8:a sekä runsaasti antioksidantteja sisältävää kaurauutetta ja tulehdusta lievittävää kurkumaa. Täydellinen tapa rauhoittaa ihoa pitkän päivän jälkeen. Löydät kaikki nämä Verso-vinkit alta.

Osta tuotteita.

Suodatin
5 tuotetta
Verso Super Eye Serum (30ml)
Verso Super Eye Serum (30ml)

58 € 73.90 € Ov-hinta 

0
Verso Reviving Eye Mask (3g)
Verso Reviving Eye Mask (3g)

9 € 9.90 € Ov-hinta 

0
Verso Hydration Serum (30ml)
Verso Hydration Serum (30ml)

66 € 83.90 € Ov-hinta 

0
Verso Acne Deep Cleanse (150ml)
Verso Acne Deep Cleanse (150ml)

38 € 38.90 € Ov-hinta 

0
Verso Night Cream (50ml)
Verso Night Cream (50ml)

69 € 87.90 € Ov-hinta 

0

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄