Suosikkimme Baglioralta

Uutta Clean Beauty -kategoriassa.

Tämä tuotemerkki on uusi sekä meille että maailmalle. Älä missaa tätä ruotsalaista uutuusmerkkiä, joka tarjoaa luonnollisten ja tehokkaiden ainesosien parhaat puolet tuotteissaan. Lopputulos on liuta vegaanisia tuotteita, jotka ovat täynnä antioksidantteja, omegahappoja, prebiootteja ja vitamiineja. Alta löydät muutaman näistä ravitsevista tuotteista. Nämä ovat juuri nyt suosikkejamme ja päätyvät ehkä sinunki must-have-tuotteiden listalle?


Game changer.

Väsynyt ja eloton iho? Ei enää, tämän sankarituotteen ansiosta. Tuote sisältää 2% BHA sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka pitää huokoset puhtaina ja ehkäisee aknea, epäpuhtauksia, ikääntymisen merkkejä ja lisää hehkua. Muista lisätä myös suojakerroin aurinkoa vastaan, jos käytät Clarifying Leave On Exfoliator päivällä, koska BHA-happo voi tehdä ihosta herkemmän auringolle.


Kollageenia lisääviä peptidejä.

Seerumi, joka sisältää niasiiniamidia, Tripeptide-5:ä, prebiootteja ja kahden laista hyaluronihappoa stimuloi ihon kollageenintuotantoa ja lisää ihoon luonnollista hehkua, kiinteyttä ja pehmeyttä. Ei siis ole outoa, että Collagen Superfood Face Serum on noussut suosikkituotteeksi. Upeana lisänä on seerumissa myös aivan ihastuttava tuoksu, joka tekee siitä extramiellyttävän käyttää.


Edistyksellinen kosteuttaja.

Koostumukseltaan silkinsileä päivävoide. Nourishing Anti-Age Day Cream on ihanan tekstuurinsa lisäksi myös monella muulla tapaa viehättävä tuote. Muun muassa siksi, että se silottaa ryppyjä ja uurteita, kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja lisää vieläpä ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Ei hassumpi lista ominaisuuksia yhdelle tuotteelle.

Tutustu Baglioraan.

Suodatin
8 tuotetta
Bagliora Baglio De Peoni Scented Candle
Bagliora Collagen Superfood Face Serum (30ml)
Bagliora Hydrating Mousse Cleanser (150ml)
Bagliora Glow Nutrients Face Oil (30ml)
Bagliora Nourishing Anti Age Day Cream (50ml)
Bagliora Travel Kit
Bagliora Travel Kit

42.50 € Ov-hinta 

0
Bagliora Advanced Anti Age Night Cream (50ml)

💄 It's your lucky day! 20-30% alennusta lähes kaikesta! 💄 Kampanjaehdot > >