Suosikkimme Redkeniltä

Suosikkimme Redkeniltä.

Saimme eteemme hankalan tehtävän. Nimittäin valita muutama suosikki Redkenin valikoimasta. Miksi tämä on niin vaikeaa? No, koska Redkenillä on uskomattoman monta rakastettua tuotetta, joista valita ja meidän oli vaikeaa valita vain muutama tuote suosikeiksemme. Olemme kuitenkin onnistuneet valitsemaan muutaman tuotteen, jotka ovat meidän mielestämme tämän merkin crème de la crème eli parhaista parhaimpia. Löydät vinkkimme alta.


Pehmentävää hiustenhoitoa.

Yksi meidän ja monen muunkin suursuosikki on Redkenin All Soft. All Soft on kokonainen hiustenhoitosarja, joka sisältää tuotteita, jotka tekevät hiuksistasi pehmeät, kosteutetut ja taipuisat. Suosittelemme kokeilemaan sarjan shampoota, hoitoainetta sekä tehohoitoja Heavy Cream ja Megamask, jos haaveilet pehmeistä, sileistä ja kosteutetuista hiuksista. Nämä ovat monen kuivista ja karkeista hiuksista kärsineiden luottotuotteita.


Korjaavaa hiustenhoitoa.

Toinen tuotesarja, joka kuuluu monen suosikkeihin on Extreme, joka tarjoaa intensiivistä hoitoa vaurioituneille ja katkeileville hiuksille. Tästä sarjasta suosittelemme erityisesti Strength Builder Plus -tuotetta, joka on intesiivinen syvähoito suunniteltu pelastamaan vaurioituneimmatkin hiukset. Myös Anti-Snap Treatment on monen suosikki, joka vahvistaa hiuksia juurista latvoihin ja ehkäisee katkeilua. Näillä tuotteilla saat vahvemmat ja terveemmät hiukset.


Suositut muotoilutuotteet.

Redkenin valikoimaan kuuluu hoitavien tuotteiden lisäksi myös liuta mahtavia muotoilutuotteita. Esimerkiksi Curvaceous Full Swirl on täydellinen tuote sinulle, joka haluat korostaa kiharoitasi ja eliminoida pörröisyyde. Jos taas etsit helposti levittyvää hiusvahaa, joka antaa pitkäkestoista pitoa, suosittelemme lämmöllä Brews Hard Molding Paste -tuotetta, jonka avulla hiustyylisi pysyy aloillaan koko päivän.

Osta tuotteita.

Suodatin
6 tuotetta
Redken All Soft Shampoo
500ml 300ml
Redken All Soft Shampoo

alk.12 € alk.21.90 € Ov-hinta 

2
Redken All Soft Conditioner
500ml 250ml
Redken All Soft Conditioner

alk.10 € alk.24.90 € Ov-hinta 

5
Redken All Soft Heavy Creme (250ml)
Redken All Soft Heavy Creme (250ml)

23 € 24 € 30.90 € Ov-hinta 

5
Redken Extreme Strength Builder Plus (250ml)
Redken Extreme Strength Builder Plus (250ml)

15 € 30.90 € Ov-hinta 

1
Redken Extreme Anti-Snap Treatment (250ml)
Redken Extreme Anti-Snap Treatment (250ml)

23 € 24 € 30.90 € Ov-hinta 

1
Redken Curvaceous Full Swirl (150ml)
Redken Curvaceous Full Swirl (150ml)

15 € 24.90 € Ov-hinta 

1

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄