Suosikkituotteet stailaukseen Balmainilta

Styling tips.

Tässä ovat tuotteet, joilla kesytät villeimmätkin hiukset ja herätät elottomat hiukset henkiin. Meillä on vinkit sinulle, joka kaipaat enemmän tekstuuria, kiiltoa tai helpommin kammattavat hiukset. Ehkä haluat myös hiuksesi tuoksuvat taivaalliselta? Balmainin uudet stailaustuotteet ovat täydellisiä trendikkään kampauksen luomiseen ja jättävät hiuksiisi upean tuoksun. Alta löydät kaikki tuotevinkkimme.


Helppoa tuuheutta.

Oikotie tuuheampiin hiuksiin. Texturizing Salt Spray antaa hiuksiin pitoa, tuuheutta ja suojaa kosteudeltakin. Unohtamatta sitä, että tuote on helppokäyttöinen. Suihkuta tuotetta joko märkiin tai kuiviin hiuksiin, rutista hiuksia niin, että tuote imeytyy ja saat aikaan täydellisen rantatukan. Suihkuta myös juuriin, jos toivot lisää tuuheutta.


Kaikessa kiillossaan.

Jos taas haluat itsellesi kiiltävämmät hiukset Argan Moisturizing Elixir on sinulle täydellinen tuote. Arganöljyn ansiosta hiuksesi näyttävät terveemmiltä. Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja nauti kiiltävästä lopputuloksesta. Stailausöljyä voi käyttää myös ennen hiusten pesua, jolloin se lyhentää hiusten kuivumisaikaa, estämällä veden imeytymisen syvälle hiukseen.


Helpostihan se selviää.

Hoitavat stailaustuotteet ovat aina tervettulleita. Niin myös uusi Silk Perfume. Tämä spray sisältää arganöljyä, joka jättää hiukset silkkisiksi ja samalla hoitaa ja suojaa hiuksia ulkoiselta vahingolta. Sen lisäksi saat helpommin selvitettyä takkuiset hiukset. Tuotetta käytetään hiuksiin jätettävän hoitoaineen tapaan ja se jättää hiukset kiiltäviksi ja helposti kammattaviksi.

Tutustu Balmain-stailaustuotteisiin.

Suodatin
3 tuotetta
Balmain Silk Perfume
200ml 50ml
Y
Balmain Silk Perfume

alk.10 € alk.12.90 € Ov-hinta 

3
Balmain Texturizing Salt Spray
200ml 50ml
Y
Balmain Texturizing Salt Spray

alk.10 € alk.12.90 € Ov-hinta 

0
Balmain Argan Moisturizing Elixir
100ml 20ml
Y
Balmain Argan Moisturizing Elixir

alk.12.90 € alk.12.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄