Suosittu pohjustusvoide on saanut uuden silmille suunnatun version

Pohjusta silmäsi täydelliseen silmämeikkiin.

Bobbi Brownin suosikkituote Vitamin Enriched Face Base on nyt saanut parikseen jännittävän uutuuden: Vitamin Enriched Eye Base. Samoin kuten ylistettu alkuperäisversio kasvoille, tämä uutuustuote on kosteuttava ja pehmeä pohjustusvoide, mukautettu silmänympärysihon tarpeille. Vitamin Enriched Eye Base on täynnä vitamiineja ja ravinteita, jotka parantavat ihon ulkonäköä ja rakennetta auttaen samalla pitämään silmemeikkisi kauniina koko päivän ajan.


Pohja onnistuneelle silmämeikille.

Kun haluat saada peitevoiteesi näyttämään luonnolliselta, kosteutus on kaiken A ja O. Vitamin Enriched Eye Base hoitaa ohutta silmänympärysihoa ja antaa täyteläistävän efektin, joka häivyttää ryppyjä ja saa silmät näyttämään nuorekkaammilta. Tämä all-in-one-tuote on täydellinen pohjustusvoide sekä peitevoiteelle että silmämeikille ja saa aikaan tasaisemman ja pitkäkestoisemman lopputuloksen. Lopputulos on pirteämpi katse ja kirkkaampi silmämeikki. Todellinen win-win.


Multivitamiini ihollesi.

Tuotteen kevyt koostumus on kuin multivitamiini ihollesi. Tuote sisältää hoitavan ja ravitsevan yhdistelmän vitamiineja B3, B5, B6, B9 ja B12. Tämän lisäksi tuoteessa on runsaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka siitoo kosteutta ihoon ja auttaa säilyttämään kosteutusefektin pidempään. Myös sheavoi löytyy tuotteen ainesosalistalta ja auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja hehkua. Pieni määrä tuotetta riittää pohjustamaan silmänympärysihoa. Käytä yhdessä Vitamin Enriched Face Base -tuotteen kanssa!

Osta pohjustusvoiteesi.

Suodatin
2 tuotetta
Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base
Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base

43 €43 €Ov-hinta 

0
New
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)

52.90 €52.90 €Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄