Clinique - Superdefense

Virkistä ihoasi.

Oletko kenties huomannut ihossasi muutoksia viime aikoina? Ehkä ihosi rakenne ja tekstuuri on muuttunut ja huomaat ihollasi nyt aluillaan olevia ikääntymisen merkkejä. Silloin nämä tuotteet ovat sinulle. Clinique esittelee uutuuden Superdefense, joka auttaa sinua torjumaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä kuten ryppyjä ja juonteita, epätasaista tekstuuria ja väsyneen näköistä ihoa. Nämä tuotteet suojaavat ihoasi myös vapailta radikaaleilta ja ehkäisevät ikääntymistä tehokkaasti. Me kerromme tietenkin lisää näistä uutuuksista alempana.


Ihotyyppisi mukaan.

Uutuustuotteisiin kuuluu muun muassa Superdefense SPF 25 fatigue + 1st Signs of Age Multi-correcting Cream. Tästä kosteusvoiteesta löydät kaksi eri versiota - yhden kuivalle ja/tai yhditelmäiholle, toisen yhdistelmä ja/tai rasvoittuvalle iholle. Lisäksi löydät sarjasta Superdefense SPF 40 fatigue + 1st Signs of Age Multi-correcting Gel -tuotteen. Tässä tuotteessa on ihana geelimäinen koostumus ja kosteusvoiteita korkeampi suojakerroin.


Näkyviä tuloksia.

Nämä tuotteet suojaavat ihoasi saasteilta ja muilta ulkoisilta tekijöiltä, joilla voi olla vaikutusta ihon ikääntymiseen. Antioksidantit kuten E-vitamiini suojaavat ihoasi vapailta radikaalailta ja suojakerroin UVA- ja UVB-säteitä vastaan ehkäisevät auringon aiheuttamaa ikääntymistä. Nämä päivävoiteet siis auttavat ihoasi suojautumaan kaikenlaisilta haittatekijöiltä päivän aikana. Käytyä yhdessä Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% -tuotteen kanssa saadaksesi parhaat tulokset.


Uutta Superdefense-sarjassa.

Nyt löydät sarjasta myös muutaman uuden tuotteen. Yksi näistä on Superdefense CC Cream SPF30, joka häivyttää ihon sävyerot tehokkaasti ja ehkäisee auringon aiheuttamia vaurioita SPF 30 -suojakertoimen avulla. Muista myös hoitaa ihoasi yön aikana ehkäistäksesi ikääntymisen merkkien syntymistä entistä tehokkaammin ja antaaksesi ihosi palautua. Lisää iltarutiiniisi Superdefense Night, joka stimuloi elastaanin ja kollageenin tuotantoa ihossa ja ehkäisee ihosi ikääntymistä yön aikana.

Osta uutuuksia.

Suodatin
5 tuotetta
Clinique Superdefense SPF 25 Multi-correcting Cream Skin Type 1 & 2
30ml 50ml
Y
Clinique Superdefense SPF 25 Multi-correcting Cream Skin Type 1 & 2

alk.23.20 € alk.29 € alk.30.90 € Ov-hinta 

0
Clinique Superdefense SPF 25 Multi-correcting Cream Skin Type 3 & 4
30ml 50ml
Y
Clinique Superdefense SPF 25 Multi-correcting Cream Skin Type 3 & 4

alk.23.20 € alk.30.90 € alk.30.90 € Ov-hinta 

0
Clinique Superdefense SPF 40 Multi-correcting Gel
30ml 50ml
Y
Clinique Superdefense SPF 40 Multi-correcting Gel

alk.23.20 € alk.30.90 € alk.30.90 € Ov-hinta 

1
Clinique Superdefense Night Skin Type 3/4 (50ml) Y
Clinique Superdefense Night Skin Type 3/4 (50ml)

52.90 € 52.90 € Ov-hinta 

0
Clinique Superdefense Night Skin Type 1/2 (50ml) Y
Clinique Superdefense Night Skin Type 1/2 (50ml)

52.90 € 52.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄