Täydellinen iltarutiini

The night is yours.

Rauhallinen koti-ilta? Mikset käyttäisi tilaisuutta hyväksesi ja antaisi ihollesi hieman extra huomiota? Voisimme antaa vinkin muutamasta Estée Lauderin iltarutiinista, kun kerran asiasta puhutaan. Löydä iltarutiinit ihon eri tarpeille. Pelastus moneen tavalliseen iho-ongelmaan on Advanced Night Repair Recovery Complex II -seerumi, joka takaa ihollesi levollisen yön. Herätessäsi ihosi tuntuu kirkkaammalta, tasaisemmalta, pehmeämmältä ja nuorekkaammalta. Ei siis ihme, että siitä on tullut suosikki sekä unikekojen että aamuvirkkujen keskuudessa. Löydät sen osana iltarutiineja, jotka listaamme alla, mutta muista myös puhdistaa kasvot huolellisesti ennen tuotteen käyttöä saadaksesi parhaan mahdollisen vaikutuksen. Suosittelemme syväpuhdistukseen Perfectly Clean Foam Cleanser/Purifying Mask -puhdistustuotetta.


Recharge.

Iholle, joka kaipaa latausta. Levitä Advanced Night Repair Recovery Complex II iholle ja sen jälkeen käytä Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme -voidetta, joka lisää kollageenin tuotantoa. Päätä rutiinisi Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex -silmänympärysvoiteeseen ja saat ihon, joka näyttää levänneeltä.


Detox.

Sinulle, joka kaipaat puhdistusta. Aloita Nightwear Plus 3-Minute Detox Mask -mutanaamiolla, joka poistaa ihon epäpuhtauksia tehokkaasti. Jatka rutiinia Advanced Night Repair Recovery Complex II -seerumilla. Levitä lopuksi iholle Nightwear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme, joka puhdistaa ihon tehokkaasti epäpuhtauksilta, jotka ovat kertyneet ihoosi päivän aikana.


Lift.

Tässä on iltarutiini sinulle, joka kaipaat kohotusta kasvoillesi. Näillä tuotteilla on nimittäin ihoa kiristävä vaikutus. Aloita Perfectionist Pro Rapid Lifting Serum -seerumilla saadaksesi kasvoillesi enemmän korostusta. Lisää seuraavaksi Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Eye Cream, jotta myös silmänympärysiho kiinteytyy ja näkyvät rypyt vähenevät..

Osta tuotteita.

Suodatin
7 tuotetta
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

alk.52.43 € alk.69.90 € Ov-hinta 

10
Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Lifting Serum
50ml 30ml
Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Lifting Serum

alk.65.52 € alk.81.90 € Ov-hinta 

0

💄 Black Week! 20% alennusta lähes kaikesta! 💄