Tehokas trio väsyneelle iholle

Tasapainoinen iho.

Talven väsyttämä iho, joka kärsii epäpuhtauksista ja epätasaisuuksista? Elämäntyyli ja ulkoiset rasitteet voivat johtaa siihen, että ihon luonnollinen tasapaino kärsii. Tuntuuko ihosi kenties elottomalta ja väsyneeltä? Tai kärsiikö ihosi tavallista enemmän epäpuhtauksista? Akademikliniken on löytänyt ratkaisun. Heidän uutuutensa on nimittäin trio, joka sisältää solujen uusiutumista edistävän entsyymikuorinnan, talintuotantoa vähentävän seerumin sekä tasoittavan ja punoitusta ehkäisevän tehokosteuttavan seerumin. Paljastamme, miksi tämä trio on täydellinen ase elotonta ja epäpuhdasta talvi-ihoa vastaan.

Juuri nyt saat 20% alnnusta Akademikliniken Pure Clarifying Moist (30ml) -tuotteesta. Kampanja on voimassa 1.3. asti.


Missä tuotteiden teho piilee?

Pure Active Serum, Pure Clarifying Moist ja Pure Triple Peel muodostavat täydellisen trion. Miksi juuri nämä tuotteet yhdessä toimivat niin hyvin ihon ongelmia vastaan? Soluja uusivat AHA/BHA -hapot yhdessä tasapainottavien ja kosteuttavien ainesosien niasiiniamidin, sinkin ja Hexylresorcinolin kanssa vahvistavat ihon suojakerrosta sammalla vähentäen pigmenttimuutosten näkyvyyttä, lisäten kimmoisuutta ja supistaen ihohuokosia. Tämä trio on siis todellinen superyhdistelmä. Aloita rutiinisi seerumilla ja lisää sitten tehokosteuttaja. Niinä päivinä, kun käytät kuorivaa tuotetta, kannattaa jättää tavallisen seerumin pois ja käyttää ainoastaan tehokosteuttajaa.


Mistä tuotteista trio koostuu?

Pure Active Serum on soluja uusiva ja hehkua lisäävä AHA/BHA-seerumi, jota käytetään iltaisin. Tuote tuntuu aluksi öljyiseltä, mutta sen koostumus muuntautuu iholla silkinsileäksi. Yksi pumppaus tuotetta riittää hyvin koko kasvoille. Pure Clarifying Moist on sen sijaan rauhoittava ja tasapainottava tehokosteuttaja, joka sopii sekä aamu- että iltakäyttöön. Jos sinulla on kuiva iho suosittelemme, että käytät jotakin pehmentävää voidetta tämän seerumin jälkeen. Pure Triple Peel on tasoittava ja syvävaikutteinen geelikuorinta, joka sisältää AHA ja BHA -happoja, entsyymejä ja riisinlesettä, ja sitä käytetään 1-2 kertaa viikossa. Kuorinta levitetään ihoon hierovin liikkein, mutta jos ihosi on erityisen herkkä, vältä hieromista ja levitä kuorinta naamion tavoin ihon pinnalle.

Osta tuotteita.

Suodatin
3 tuotetta
Akademikliniken Pure Active Serum (50ml) Y
Akademikliniken Pure Active Serum (50ml)

67.90 € 79 € 83.90 € Ov-hinta 

0
Akademikliniken Pure Clarifying Moist (30ml) Y
Akademikliniken Pure Clarifying Moist (30ml)

33.50 € 34 € 41.90 € Ov-hinta 

0
Akademikliniken Pure Triple Peel (50ml) Y
Akademikliniken Pure Triple Peel (50ml)

43.90 € 46 € 53.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄