Editor's choice / The wow factor

The wow factor

The wow factor.

Oletko kyllästynyt elottomiin hiuksiin? Tell me about it! Sano hyvästit päiville, jolloin hiukset roikkuvat kuin The Ring-elokuvan tytöllä. Tässä Colorwow-hiustenhoitosuosikkimme, näin kavereiden kesken. Näillä vinkeillä latteat hiukset jäävät historiaan, you’re welcome!


Pop & Lock.

Käydään samantien suurimman ongelman kimppuun. Elottomat hiukset ovat usein kuivat ja kiillottomat. Colorwow Pop & Lock antaa hiuksille kiiltoa ja joustavuutta sekä sisältä että ulkoa. Juuri näin hyvien hiustenhoitotuotteiden tuleekin toimia. Muotoilua, joka kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia jättäen ne kauniin kiiltäviksi!


Style on Steroids.

Elottomat hiukset saattavat myös roikkua latteina. Colorwow Style on Steriods on ratkaisu tähän pulmaan. Suihke tuo hiuksiin rakennetta sumentamatta värjättyjen hiusten väriä. Sen lisäksi suihke sisältää lämpösuojan, jos haluat tuoda hiuksiisi lisää volyymia muotoiluvälineiden avulla.


Dream Coat.

Mitä voi tapahtua värjätyille hiuksille? Aivan, hiuksista tulee huokoiset ja todella herkät kosteudelle, joka tarkoittaa lopulta vain yhtä asiaa: frizz extravaganza. Colorwow Dream Coat sulkee hiuksen pinnan ja suojaa kosteudelta tekemmättä hiuksista raskaita ja roikkuvia. Nyt sinulla on kaikki mahdolliset työkalut tehdä hiuksistasi upeat ja kiiltävät.

Colorwow.

Suodatin
6 tuotetta
Colorwow Dream Coat Supernatural Spray (200ml)
Colorwow Dream Coat (50ml)
Colorwow Dream Coat (50ml)

17.93 €23.90 €Ov-hinta 

0
Colorwow Style On Steroids (50ml)
Colorwow Style On Steroids (50ml)

11.92 €15.90 €Ov-hinta 

0
Colorwow Pop & Lock (10ml)
Colorwow Pop & Lock (10ml)

11.92 €15.90 €Ov-hinta 

0
Colorwow Style on Steroids Texture Spray (262ml)
Colorwow Pop & Lock Crystallite Shellac (55ml)

Singles' Day: -25% lähes koko valikoimasta. Kampanjaehdot > >