Toni&Guy

Britti-ikoni saapui Suomeen.

Pienestä lontoolaisesta salongista muotiviikon pääsponsoriksi. Hiustenhoitomerkki, joka ei vain seuraa trendejä, vaan luo niitä. Nyt löydät innovatiiviset ja rohkeat hiustenhoitotuotteet Bangerheadilta. Oletko yhtä innoissasi kuin me? Alta löydät muutaman tuotteen, jotka meidän mielestämme ovat huomioimisen arvoisia.


Damage Repair Mask.

Korjaa hiuksia tyvestä latvaan. Kosteuttava ja korjaava Damage Repair Mask -naamio pelastaa vaurioituneet hiuksesi. Helli hiuksiasi naamiolla muutaman kerran viikossa ja pidä aina yksi pakkaus valmiina, jos hiuksesi sattuvat kaipaamaan hieman enemmän huomiota ja huolenpitoa.


Sea Salt Texturising Spray.

Valkea hiekkaranta ja turkoosi meri, tuntuu melko kaukaiselta ajatukselta. Vaikka meri olisi kaukana, voi hiuksiin saada hiukan rannan tuntua. Sea Salt Texturising Spray -suolasuihke tuo hiuksiin rakennetta ja niistä vahvat ja täyteläiset. Kampaus, joka vie ajatukset rannalle ja jäätelölle.Instant Refresh Dry Shampoo.

Ajattele, että olemme eläneet joskus ilman kuivashampoota! Täysin käsittämätöntä. Onneksi nämä synkät ajat ovat takanapäin ja tänä päivänä voimme säästää useita minuutteja esimerkiksi Instant Refresh Dry Shampoo -kuivashampoolla. Kuivashampoo imee hiuksista likaa ja rasvaa ja jättää hiukset raikkaan ja puhtaan tuntuisiksi ilman pesua.

Toni&Guy.

Suodatin
3 tuotetta
Toni&Guy Moulding Clay (75ml) Y
Toni&Guy Moulding Clay (75ml)

10.90 € 10.90 € Ov-hinta 

0
Toni&Guy Texturising Fibre (75ml) Y
Toni&Guy Texturising Fibre (75ml)

8.20 € 10.90 € 10.90 € Ov-hinta 

0
Toni&Guy Body Amplify Creation Hairspray (250ml) Y
Toni&Guy Body Amplify Creation Hairspray (250ml)

7.40 € 9.90 € 9.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄