Trendikäs meikki Linda Hallberg Cosmetics -tuotteilla

Näillä tuotteilla luot trendikkään meikin.

Linda Hallberg Cosmetics on saapunut Bangerheadin valikoimaan. Jaamme nyt vinkkimme siitä, miten luot trendikkään meikkilookin näiden tuotteiden avulla. Olemme koonneet suosikkimme alle. Mikä niistä on sinun uusi suosikkisi?


Täydellinen pohja.

Me kaikki rakastamme monitoimista tuotetta. Hyvä esimerkki tästä on Infinity Glass. Tämä tuote sopii niin pohjustusvoiteeksi, highlighteriksi, huulikiilloksi kuin silmämeikiksikin. Läpinäkyvä geeli antaa sinulle kauniin hehkun ilman tahmaista tunnetta kasvoilla. Kuten sanottu, tuotetta voi käyttää niin pohjameikin alla kuin päälläkin. Pohjameikkiin suosituksemme on Infinity Filter. Tämä irtopuuteri jättää ihollesi kauniin, tasaisen mattapinnan. Lopputulos on luonnollisen mattainen, mutta samalla hehkuva.


Vangitseva silmämeikki.

Linda Hallberg Cosmetics on paljon muutakin kuin hyviä pohjatuotteita. Esimerkiksi merkin upeat luomiväripaletit kuten Infinity Glam Palette tarjoavat kaikkiea sitä, mitä olemme aina toivoneet silmämeikiltä. Sävyistä löydät vaaleanpunaisen, kuparin ja ruskean sävyjä niin mattapintaisina, mettalinhohtoisina kuin kimaltelevinakin. Jos haluat kokeilla jotkin luomiväripalettia, suosittelemme ehdottomasti tätä! Viimeistele lookki uutuusripsivärillä Infinity Power Lash Waterproof Mascara, jolla luot tuuheat ripset, jotka kestävät koko päivän. Kaikkiin näihin tuotteisiin voit tutustua lisää alla.

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter Loose Setting Powder
Light Medium Deep
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glam Palette
LH cosmeticsLinda Hallberg Cosmetics Infinity Glam Palette

29 € 39.90 € 39.90 € Ov-hinta 

0
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass
LH cosmeticsLinda Hallberg Cosmetics Infinity Glass

18 € 24.90 € 24.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄